Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SHAKIRA - 2001 - OBJECTION (PRO FM EDIT)

Știri

corina bud

Corina Bud, apariție neașteptată după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Fanii au taxat-o: ”Parcă erai mai curajoasă!”

Corina Bud a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, însă ea continuă să fie activă pe rețelele sociale, unde își surprinde fanii cu imagini care mai de care mai sexy.

delia

Imagini rare cu Delia și mama ei, în adolescență. Cât de frumoasă era Gina Matache atunci când era elevă de liceu

Cuprinsă de nostalgie, Delia a postat și câteva imagini cu mama sa, iar fanii i-au lăudat frumusețea. Aceștia i-au spus că seamănă în egală măsură atât cu mama sa, cât și cu tatăl. “Ești o combinație perfectă între cei doi”, a remarcat o admiratoare.

anna lesko

Anna Lesko, acoperită doar de un prosop în cel mai sexy pictorial de toamna asta. Cum au reacționat fanii

Anna Lesko le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe rețelele de socializare și a postat cea mai sexy imagine de toamna asta. Cântăreața a realizat un pictorial pe malul unui lac, așezată pe un șezlong și acoperită doar de un prosop.

Paris Jackson

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, lansează Let Down, prima piesă de pe albumul ei de debut: Sunt emoționată, sunt agitată, dar încrezătoare

Paris Jackson a lansat single-ul „Let Down”, primul de pe albumul de debut „Wilted” ce va apărea în 13 noiembrie și în care și-a transpus toate sentimentele după despărțirea de iubitul ei Gabriel Glenn.

instagram

Karmen revine cu un nou single, „Belladonna", însoțit de un videoclip sexy, în colaborare cu Bruja

antonia a

Antonia, “înfricoșător” de sexy cu machiaj de Halloween. Fanii, încântați de look-ul vedetei

Antonia arată “înfricoșător” de provocator în cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare: artista și-a încântat fanii cu un look scary de Halloween.

Adele. Profimedia

Adele, adevărul despre viața amoroasă. Mesajul transmis după ce s-a spus că are un iubit nou

Adele este în centrul atenției de când a divorțat și a slăbit spectaculos, însă zvonurile privind faptul că are o relație cu rapperul Skepta nu sunt reale.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!