Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

Sore

Sore și Tudor de la Fly Project lansează „Lasă-mă să-i spun”, chiar de ziua lor

Sore si Tudor de la Fly Project lanseaza pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de nastere, „Lasa-ma sa-i spun”, o piesa disco ce indeamna la dans, la distractie si la sinceritate in relatii.

Cool As Ice

Cum arată la 53 de ani rapperul Vanilla Ice, după dependența de droguri, o încercare de sinucidere și nenumărate arestări

În anii ’90, Vanilla Ice, pe numele său real Robert Matthew Van Winkle , făcea furori în topurile internaționale cu piesa fenomen Ice Ice Baby. La 53 de ani, Vanilla Ice nu mai este în industria muzicală, însă este o prezență constantă la tv. De ani buni, acesta s-a reprofilat și este specialist în reamenajarea de case - are propria emisiune cu care face super rating la tv.

Baby Shark

„Despacito” a fost detronat. Care este astăzi cel mai vizionat video de pe YouTube

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Bebe Rexha shows off her curves in a red bikini while soaking up the sun in Cabo

A fost catalogată drept “grăsuța din showbiz”, dar ea nu are nicio inhibiție. Bebe Rexha își etalează formele sexy la plajă

La 31 de ani, Bebe Rexha este una dintre cele mai admirate și talentate artiste ale momentului. Cântăreața nu vrea să se alinieze la standardele de frumusețe impuse de showbizul internațional și dovedește că poți fi atrăgătoare indiferent de numărul de kilograme pe care îl arată cântarul.

ruby

Ruby, irezistibil de senzuală în costum de baie, în luna noiembrie. Fanii au reacționat: ”Arăți demențial!”

Ruby este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy artiste de la noi, iar de curând și-a surprins fanii cu o fotografie de senzație, ce a fost surprinsă la malul mării.

Britney Spears -

Britney Spears, noi declarații după ce fanii s-au arătat îngrijorați de starea ei: ”Sunt mai fericită ca niciodată!”

Britney Spears este în centrul atenției în ultima perioadă și, deși fanii s-au arătat îngrijorați de aparițiile artistei, aceasta susține că este ”mai fericită ca niciodată”.

'I Still Believe' special screening, Arrivals, Los Angeles, USA - 07 Mar 2020

Shania Twain, mărturisiri despre cel mai greu moment din viața ei: ”Am crezut că a murit!”

Shania Twain s-a născut într-o familie modestă, însă copilăria marcată de lipsuri nu a împiedicat-o să atingă succesul. Mai mult de atât, zilele în care pur și simplu făcea foamea și tânjea după senvdvișul colegilor de la școală n-au făcut decât să o încurajeze să muncească și mai mult.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!