Bucuresti | 102,8FM ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Știri

campanie SOS

Apel pentru sprijinirea copiilor cei mai afectați de pandemie

Feli 9

Feli lansează „Du-te, dorule”, o piesă despre răzbunare și vindecare post-iubire, un tribut adus Mariei Tănase

BET 106 & Park With Special Guest Tamar Braxton

Ce se întâmplă cu Tamar Braxton după tentativa de sinucidere. Sora artistei a rupt tăcerea: ”Are zile bune și zile mai puțin bune!”

Cântăreața Tamar Braxton, care a fost de patru ori nominalizată la Premiile Grammy, trece prin momente dificile după tentativa de sinucidere din timpul verii, însă surorile sale îi sunt aproape.

Cleopatra Stratan, imagine romantică alături de logodnicul ei. Fanii au reacționat: ”N-am văzut tineri mai potriviți ca voi. Pariez pe iubirea voastră!”

Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, chiar în ziua în care și-a sărbătorit majoratul, iar acum a făcut publică o filmare inedită.

sora miley noah cyrus

Sora lui Miley Cyrus s-a transformat dintr-o puștoaică timidă într-o tânără sexy. La 20 de ani, Noah e chiar mai îndrăzneață decât Miley

Noah Cyrus nu mai este puștoaica timidă din urmă cu câțiva ani. Sora mai mica a lui Miley Cyrus s-a transformat într-o tânără atrăgătoare, chiar mai dezinhibată decât sora ei.

ANTONIA

“Ești de pe altă planetă!” Fanii fermecați de ultimul look al Antoniei. Cum s-a lăsat filmată vedeta

“Regina frumuseții” - aceasta a fost concluzia fanilor, care au urmărit ultimul clip postat de Antonia pe rețelele de socializare.

c26a20f4-70fe-4b83-b76d-3d3f2c2de4bfdgfgfgfdgfdc

Alexandra Stan scrie istorie cu mega-hitul "Mr. Saxobeat" - cea mai ascultată piesa românească de pe Spotify

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!