Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

anna-lesko-baie

Anna Lesko, apariția care i-a uimit total pe fani: ”E cea mai frumoasă femeie din România!”

Anna Lesko este lipsită de inhibiții și reușește să-și impresioneze fanii cu fiecare apariție întrucât știe cum să-și pună în valoare atuurile.

ruby mireasa (1)

Fanii erau convinși că se mărită, însă acum Ruby a risipit misterul: de ce a apărut în rochie de mireasă

Ruby a postat de curând câteva imagini în care apare în rochie de mireasă, gata să spună “da”, iar fanii au crezut că vedeta lor preferată se căsătorește.

elena gheorghe

Elena Gheorghe acoperită doar de vopsea metalică, în noul clip care face senzație pe net: “Arăți incredibil!”

Elena Gheorghe și-a surprins fanii cu cel mai nou clip al său: în “Vulnerabili”, artista apare acoperită doar de vopsea metalică strălucitoare.

kim kardashian scandal

Kim Kardashian, în mijlocul unui scandal uriaș. Imaginile postate de la ziua ei au stârnit furie printre fani: "Ești o insensibilă, oamenii mor!"

Kim Kardashian a iscat un scandal monstru pe intrenet după ce a dat o mega petrecere de ziua ei, cu zeci de persoane, în plină pandemie de coronavirus.

Blake Shelton și Gwen Stefani. Foto: Getty Images

Gwen Stefani a spus DA! Frumoasa artista se căsătorește cu Blake Shelton, starul desemnat acum trei ani cel mai sexy bărbat din lume

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au logodit! De cinci ani, starul pop în vârstă de 51 de ani și artistul de muzică country (44 de ani) formează unul dintre cele mai admirate cupluri din industria muzicii.

Global Records Polska

Global Records prezintă Global Records Polska!

Shawn Mendes și Camila Cabello, imagine rară din intimitatea lor. Fotografia cu cei doi îndrăgostiți are peste 7 milioane de like-uri

Shawn Mendes și Camila Cabello și-au încântat fanii cu cea mai nouă imagine postată pe Instagram. Cei doi s-au lăsat fotografiați într-un cadru intim, îmbrățișați în bucătăria lor cochetă, mai îndrăgostiți ca niciodată. 

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!