Bucuresti | 102,8FM COI LERAY - PLAYERS (NEW PW)

Știri

ronan 23

Decizie radicală luată de unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți: a recurs la vasectomie după ce a făcut 5 copii

La 43 de ani, Ronan Keating se poate considera un om împlinit. Este realizat din punct de vedere profesional și se mândrește cu una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

Rihanna. Getty Images

Adevărul despre cel mai nou cuplu de vedete: Rihanna și A$AP Rocky. Primele imagini cu cei doi

Rihanna și A$AP Rocky sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt și au devenit „inseparabili” de când povestea lor de iubire a înflorit în aceasta vară.

Antonia

Antonia, apariție surpriză pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat: ”Ești perfectă!”

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând și-a surprins total fanii, întrucât a apelat la o mică schimbare de look...temporară.

Anna Lesko 1

Anna Lesko, o nouă imagine sexy pe rețelele sociale. Detaliul lăsat la vedere i-a stârnit pe fani: ”Cam vechi!”

Anna Lesko adoră să pozeze în ipostaze sexy și nu trece o zi fără să nu-și surprindă fanii, însă de această dată ea a scăpat din vedere un detaliu care a fost taxat de fani.

Red Bull x Mangrove Truck At Notting Hill Carnival

A venit pe covorul roșu acoperită doar de … frunze! Modelul Victoria’s Secret care a atras toate privirile cu look-ul său îndrăzneț

Are un corp perfect și este conștientă de lucrul acesta! Leomie Anderson și-a etalat trupul la MOBO (Music of Black Origin) Awards într-o salopetă transparenta, fiind acoperită practic doar de câteva frunze strategic plasate.

BeFunky-collage (2)

Gina Pistol și Smiley, primul sărut în public. Cum și-a surprins artistul iubita pe platourile de filmare

Gina Pistol este în culmea fericirii. Prezentatoarea TV a împlinit astăzi 40 de ani, iar Smiley, omul căruia îi va dărui în curând o fetiță, a surprins-o într-un mod inedit, chiar pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o moderează.

marius nedelcu akcent

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar și-a surprins total fanii. Marius Nedelcu de la Akcent, clip surpriză pe TikTok: ”Cel mai frumos!”

Vremurile în care făcea furori ca solist al trupei Akcent au apus, însă Marius Nedelcu n-a uitat momentele pe care le-a trăit la concerte.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!