Bucuresti | 102,8FM RAYE - NATALIE DONT

Știri

nick de la n d

Nick, fost N&D, transformat total. Cum arată acum și cât de frumoasă este fiica lui de 14 ani

La începutul anilor 2000, trupa N&D făcea legea în muzica românească. Hit după hit - așa o țineau Nick și Delia, care formau cel mai tare duo din perioada respectivă.

Lavinia Pirva 4

Lavinia Pîrva a ajuns din nou la medicul estetician. Ce și-a făcut artista: ”Mă deranja de mult timp!”

Lavinia Pîrva și-a revenit spectaculos după ce a născut, iar acum și-a surprins din nou fanii. Soția lui Ștefan Bănică a trecut din nou pe la medicul estetician pentru o intervenție de corecție a buzelor.

Feli - Vantul bate

Feli cântă „Vântul bate”, o piesă-oglindă despre dragostea de femeie. A opta felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Feli lanseaza „Vantul bate”, o piesa despre iubirea si familia ei de astazi, care poate fi oglinda tuturor povestilor de dragoste traite de orice indragostit implinit.

Cum arată astăzi AJ McLean de la Backstreet Boys, după o luptă de mai bine de 20 de ani cu alcoolul și drogurile

AJ McLean de la Backstreet Boys a aniversat un an de sobrietate, după decenii de luptă cu dependența de alcool și droguri.

NEVERSEA 2019

Când va avea loc NEVERSEA 2021. Data festivalului, aleasă de fanii din întreaga lume

Fanii celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, au ales. A patra ediție a festivalului va avea loc în perioada 8 - 11 iulie 2021.

trupa spicy

O mai ții minte pe colega Laviniei Pîrva de la Spicy? Ce face și cum arata acum Doinița, devenită mămică a trei copii

“Mi-e frică, mi-e frică să dorm singurică” - este refrenul de care nu mai scăpam la începutul anilor 2000, atunci când trupa Spicy făcea furori pe scenele din România.

Gwen Stefani

Gwen Stefani, la 51 de ani ca acum 25. Artista a recreat un look celebru din anii '90, odată cu lansarea „Let Me Reintroduce Myself”

Gwen Stefani a lansat un nou single. „Let Me Reintroduce Myself” se va regăsi, se pare, pe cel de-al cincilea ei album de studio.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!