Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

Premiere Of Columbia Pictures'

Britney Spears, imagine rară cu fiii ei. Sean Preston și Jayden James au împlinit 16, respectiv 15 ani

Britney Spears a publicat recent pe contul său de Instagram o imagine cu cei doi băieți ai ei, Sean Preston (16 ani) și Jayden James (15 ani). Puștii și-au aniversat ziua de naștere la începutul lunii septembrie. 

lourdes leon (2)

Fiica Madonnei, la fel de dezinvoltă ca mama ei. Lourdes Leon a atras toate privirile într-o ținută din latex

Fiica Madonei, Lourdes Leon s-a impus deja ca o prezentă lipsită de inhbitii, care uimește adesea prin aparițiile șocante și refuzul de a se conforma normelor societății, exemplul fiind și purtarea părului corporal.

Britney Spears

Detalii explozive într-un nou documentar despre Britney Spears și tutela sub care a trăit vreme de 13 ani: "Îmi vreau viața înapoi"

Britney Spears este pe cale să scape de tutela tatălui și să-și recapete viața, însă drumul ei nu a fost deloc unul ușor sau scurt. Trailerul exploziv al documentarului "Britney vs. Spears" promite dezvăluiri și analize care să facă un pic de lumină asupra cazului artistei.

cristina stefania

Cristina Ștefania, impecabilă în costum de baie. Iubita lui Speak este cel mai bun model pentru propria afacere

Cristina Ștefania este una dintre cele mai seducătoare prezențe din showbizul autohton. Anii de dans și pasiunea pentru sport i-au transformat corpul într-unul perfect sculptat, iar bruneta nu se teme să-l afișeze în cele mai provocatoare ipostaze.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, apariție îndrăzneață la premiera show-ului Savage X Fenty al Rihannei. Artista a apărut la eveniment doar în sutien

Vanessa Hudgens s-a numărat printre celebritățile care au participat la premiera show-ului de modă al Rihannei, Savage X Fenty, Show Vol. 3, dedicat ultimei sale colecții de lenjerie intimă.

mircea baniciu si ana baniciu

Cum a reacționat Mircea Baniciu când a aflat de logodna fiicei sale, Ana: "La mine a cerut-o, altfel nu punea mâna pe ea"

Ana Baniciu a dat cea mai frumoasă veste pe rețelele sociale: s-a logodit. Relația ei cu Edy Kovacs a avansat rapid și, la doar un an de când au început povestea de dragoste, a și venit marea întrebare din partea tânărului. Așa cum cere tradiția, acesta a cerut-o pe Ana chiar de la tatăl ei, artistul Mircea Baniciu.

BET Awards 05 - Backstage

Trupa Fugees se reuneşte pentru un turneu mondial, la 25 de ani de la lansarea albumului „The Score”

Trupa hip-hop Fugees se reuneşte şi va susţine primele concerte după 15 ani cu prilejul aniversării a 25 de ani de la lansarea albumului „The Score”, recompensat cu două trofee Grammy, scrie The Guardian.

Ultimele știri

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!