Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER HOLY MOLLY - NO PLAN (NEW PW)

Știri

The 24th Annual Critics' Choice Awards - Arrivals

Lady Gaga, cea mai bizară apariție de când a îmbrăcat rochia creată din carne. Imagine a făcut furori printre fani

Extravaganță este, fără doar și poate, cuvântul care o definește pe Lady Gaga. Dacă în urmă cu doar câțiva ani alegea să meargă la un eveniment îmbrăcată într-o rochie confecționată din carne, acum, ea și-a surprins din nou fanii.

Delia / Instagram

Delia, imagini de mii de like-uri. Ultima apariție a artistei i-a impresionat pe fani: ”Superbă ca întotdeauna!”

Recunoscută pentru stilul vestimentar nonconformist, Delia știe cum să-și pună în valoare trăsăturile fizice, iar uneori reușește să-și surprindă fanii cu aparițiile sale.

Billie Eilish greets fans outside Jimmy Kimmel Live in Hollywood, CA

Billie Eilish, în genunchi pentru a da mâna cu fanii pe sub un gard, înainte de a apărea la „Jimmy Kimmel Live!”

Billie Eilish și-a respectat mereu fanii veniți să o întâmpine înainte de fiecare eveniment ori show la care a participat. Săptămâna aceasta, artista americană a fost invitată la „Jimmy Kimmel Live!”, în Hollywood, iar admiratorii săi au fost alături de ea.

Adele

Adele a anunțat data de lansare a noului album. Adevărul despre procesul de creație și cea mai dificilă perioadă din viața ei

Adele a anunțat zilele trecute când va fi lansat cel de-al patrulea album studio al ei, ce va fi intitulat "30", conform vârstei pe care o avea în momentul în care l-a scris. Totodată, cântăreața britanică a dezvăluit și cateva detalii din procesul dureros de creație al albumului ce a luat naștere odată cu divorțul de tatăl copilului ei, relatează Agerpres.

beyoncemain2

Beyonce, spectaculoasă într-o rochie verde smarald, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au fost impresionați

În ultimul timp, Beyonce a devenit tot mai activă pe rețelele sociale, impresionându-și fanii săptămânal cu ținutele spectaculoase purtate, create de marile case de modă. De data aceasta, cântăreața de muzică R&B a fost protagonista unei ședințe foto făcută acasă, în care a îmbinat eleganța și senzualitatea.

lorimain

Loredana Groza, sesiune de cardio pe tocuri și în dresuri plasă. Fanii au reacționat imediat: "Asta înseamnă atitudine"

Când vine vorba de aparițiile sale, Loredana Groza știe cum să-și impresioneze fanii. De data aceasta, artista în vârstă de 51 de ani și-a uimit urmăritorii de pe rețelele sociale cu ținuta pe care a purtat-o în timpul unei sesiuni de cardio.

ana leskomain2

Anna Lesko, imaginea perfecțiunii la 42 de ani. Artista continuă să-și impresioneze fanii cu ținute excentrice

Chiar dacă vara s-a încheiat, iar vremea este tot mai mohorâtă, Anna Lesko continuă să-și surprindă fanii cu imagini care mai de care mai spectaculoase, în cadrul cărora își etalează silueta perfectă.

Ultimele știri

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!