Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE RAY DALTON - ALL WE GOT (NEW PW)

Știri

madalina ghenea

Mădălina Ghenea a apărut pe coperta Grazia din Mexic: ”Când îţi dai seama de oportunităţile pe care le ai, ştii că eşti binecuvântată!”

Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, Mădălina Ghenea bifează realizare după realizare. Iar acum aceasta se mândrește cu apariția pe coperta ”Grazia” din Mexic.

inna

Inna, mixul perfect de eleganță și senzualitate. Look-ul pentru un nou proiect le-a amintit fanilor de "vechea Inna"

Inna pregătește o nouă surpriză muzicală pentru fanii săi, așa că a muncit din greu pentru un nou videoclip. Artista a împărtășit câteva imagini de pe platoul de filmare, în care debordează de senzualitate.

anna leskomain

Anna Lesko, cea mai spectaculoasă apariție din acest an. Artista a îmbrăcat o ținută noncoformistă, iar fanii au fost încântați

Anna Lesko este recunoscută pentru aparițiile seducătoare și nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției. Sigură pe ea, artista în vârstă de 42 de ani îmbrăcă ținute nonconformiste, ce-i pun în valoare trupul perfect.

alexandra stan

Alexandra Stan a îmbrăcat un body de culoarea pielii, care i-a pus în încurcătură pe fani. "Așa arată o femeie proaspăt divorțată"

Alexandra Stan este o prezență foarte actrivă pe Instagram, iar în ultimul timp, artista care a trecut recent printr-o nuntă și un divorț este din ce în ce mai ocupată. Nu uită de cei care o urmăresc pe rețelele sociale, așa că din când în când face colaje cu cele mai reușite imagini surprinse de ea în ultimele zile. Nu lipsesc cele pline de senzualitate, așa cum a fost și poza cu care a ales să-și deschidă un carusel de fotografii.

adele, ed sheeran

Motivul pentru care Ed Sheeran nu a colaborat niciodată cu Adele

Ed Sheeran și Adele sunt doi dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din lume. Însă profesional nu au colaborat niciodată, deși se știu de foarte mulți ani. Într-un interviu pentru „Carolina with Greg T in the Morning Show” de la WKTU, muzicianul în vârstă de 30 de ani a explicat motivele pentru care nu a făcut încă echipă cu ea.

Ariana Grande, într-o rochie super scurtă

Ariana Grande, într-o rochie scurtă și super mulată pe corp. Cântăreața arată perfect cu câteva zile înainte de a debuta în afaceri

Adorată de milioane de persoane din toate colțurile lumii, Ariana Grande nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde fanii de pe rețelele sociale. Astfe, celebra cântăreață a făcut publică o fotografie inedită, în care și-a etalat trupul perfect.

Monica Gabor

Ipostaza rară în care au fost pozați Monica Gabor și Mr. Pink, după zvonurile despărțirii. Au fost surprinși în Los Angeles

După ce a sărbătorit Halloween-ul în SUA, țară ce i-a devenit casă de ani buni, Monica Gabor a mai bifat o apariție inedită, de data aceasta la brațul partenerului ei de viață, Mr. Pink. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu și afaceristul de origine chineză formează un cuplu discret și rareori se afișează împreună, motiv pentru care în ultimul timp au apărut zvonuri privitoare la o despărțire.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!