Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE EMINEM - HOUDINI (NEW PW)

Știri

Anna Lesko

Anna Lesko, o Barbie modernă, decoltată și seducătoare. Apariția care le-a luat ochii fanilor

Anna Lesko, una dintre cele mai senzuale prezențe din muzica românească, nu se dezimnte când vine vorba să profite de ocazii în care să mizeze pe cartea seducției. Înzestrată de Mama Natură cu un magnetism aparte, solista de 42 de ani are numai apariții una și una, atât pe micul ecran și la concerte, dar, mai ales în această perioadă, și pe rețelele sociale.

inna

Inna, imagini de peste 60.000 de aprecieri pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat cântăreața

Inna reușește să iasă din anonimat orice ar îmbrăca și oriunde ar poza, iar dovadă sunt, fără doar și poate, cele mai noi imagini de pe rețelele sociale.

Alina Eremia

Alina Eremia, spectaculoasă într-un corset din latex și o fustă scurtă. Cântăreața adoră ținutele tot mai nonconformiste

Recunoscută pentru aparițiile cuminți, Alina Eremia este din ce în ce mai îndrăzneață în ceea ce privește ținutele vestimentare, iar dovadă sunt imaginile postate pe rețelele sociale.

andra si catalin maruta

Andra și Cătălin Măruță, îndrăgostiți ca la început: "Iubirea înseamnă să mergi de mână prin parc și după 15 ani de la primul sărut"

Sunt căsătoriți de 14 ani, au realizat multe împreună și și-au clădit o familie frumoasă, însă nu s-au îndepărtat unul de celălalt, ci au rămas la fel de îndrăgostiți ca la început. Este vorba despre Andra și Cătălin Măruță, două dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul autohton.

loredana groza

Loredana Groza, o "lady in red" plină de senzualitate. Artista a bifat o nouă apariție îndelung comentată

Nu există poză pe care Loredana Groza să o pună pe rețelele sociale și care să nu adune sute de comentarii. În timp ce unii o critică pentru îndrăzneala de a poza în haine mulate și decoltate, alții o admiră pentru felul în care arată și o felicită pentru că nu ascultă de gura lumii.

Ed Sheeran Visits The SiriusXM Studios In New York City

Ed Sheeran: „Atâția artiști vor să dau greș. Când ies albumele mele pe piață încep practic jocurile olimpice ale insultelor”

Ed Sheeran este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați artiști din lume. Dar faima vine la pachet, în multe cazuri, și cu un preț mare. Sheeran a dezvăluit într-un nou interviu că Elton John și rapperii Stormzy și Dave sunt singurii muzicieni pe care îi cunoaște și care îi sunt cu adevărat alături.

Britney Spears

Britney Spears anunță că pregătirile de nuntă sunt în toi. Cântăreața a dezvăluit cine îi va realiza rochia de mireasă

Britney Spears a anunțat că s-a logodit cu Sam Asghari în urmă cu câteva luni, iar acum a dezvăluit că pregătirile de nuntă merg strună. De asemenea, cântăreața a făcut public numele designerului care îi va realiza rochia de mireasă.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!