Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE GYM CLASS HEROES - STEREO HEARTS

Știri

File photo dated 24/05/07 of Amy Winehouse after winning the Best Contemporary song award for her song 'Rehab' at the Ivor Novello Awards, at the Grosvenor House Hotel in cental London. Fans will mark 1 years since her death on Friday. Issue date: Friday

Sute de obiecte care au aparținut celebrei Amy Winehouse, vândute la licitație pentru aproape 4 milioane de dolari

Rochia pe care cântăreaţa Amy Winehouse a purtat-o la ultimul său concert a fost vândută cu 243.200 de dolari, de 16 ori mai mult decât valoarea estimată, la o licitaţie organizată în California, informează AFP şi DPA luni.

TX: Memorial is set up outisde of Astroworld Festival grounds

Anchete în urma busculadei de la Astroworld, în care 8 tineri au murit și 300 au fost răniți. Travis Scott și Drake, dați în judecată

Cel puţin două anchete, dintre care una penală, se aflau în desfăşurare duminică pentru a investiga circumstanţele în care s-a produs busculada din timpul concertului pe care rapperul Travis Scott l-a susţinut vineri seară la festivalul Astroworld din Houston, în urma căreia cel puţin opt persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite, informează Reuters, potrivit Agerpres.

loredana groza

Loredana Groza a ieșit la cină în blugi rupți și bustieră. Solista de 51 de ani și-a arătat abdomenul lucrat

Loredana Groza pare că vrea să se asigure că mereu toți ochii sunt ațintiți asupra ei. Indiferent că este pe scenă, la sală sau la cină, aceasta știe să cucerească doar prin priviri și mășcările languroase. Celebra cântăreață a făcut din nou furori pe rețelele sociale și nu numai, vineri seară, când a ieșit la un restaurant de fițe din Capitală, într-o ținută care a făcut-o imediat vedeta încăperii.

antonia si alex velea, alaturi de copii

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții nici până acum. Solista a mărturisit cu lacrimi în ochi: "Lumea m-a judecat"

Antonia și Alex Velea și-au clădit o familie frumoasă împreună, iar după ce solista a reușit să termine toate procedurile cu divorțul de fostul soț, lucurile par a se așeza pe un făgaș normal și pentru ei, iar cei doi băieți ai lor vor fi botezați, căci deși au șase și patru ani, Dominic și Akim nu au putut primi până acum Taina Botezului numele de familie al tatălui lor.

Vizual DIGI CoRRRner

Proiectul DIGI CoRRRner, extins în toate cele 458 de magazine din rețeaua DIGI

Din ianuarie 2021, clienții și angajații DIGI care au dorit să fie ambasadori ai responsabilității față de mediul înconjurător au putut sprijini demersurile de colectare a deșeurilor de tip DBA* și DEEE**, prin intermediul rețelei de magazine DIGI. În acest moment, proiectul DIGI CoRRRner este implementat 100% în punctele de prezență ale companiei, în care sunt amenajate spații special prevăzute pentru colectarea deșeurilor de aceste tipuri.

britney spears (9)

Britney Spears, înfloritoare lângă fiii săi. Solista și-a dus copiii la muzeu: "Ei m-ar iubi indiferent de cât de prostesc m-aș purta"

liviu teodorescu

Liviu Teodorescu și soția sa, lună de miere în Dubai. Cei doi se iubesc de pe vremea liceului

Liviu Teodorescu și Iulia, proaspăta sa soție, au ales să-și petreacă luna de miere în Dubai. Nu au plecat imediat după nunta din iulie, ci au ales începutul lui noiembrie pentru o escapadă la căldură. Cei doi îndrăgostiți au bifat o mulțime de experiențe, de la muzee și cine la lumina lumânărilor, la bălăceală într-o piscină imensă.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!