Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ALINA EREMIA - GURA TA (NEW PW)

Știri

britney spears și mama ei

Britney Spears, mesaj tăios la adresa mamei sale: "Ea a venit cu ideea tutelei. Mi-a distrus viața în secret"

Cu o săptămână înainte ca un judecător să decidă dacă tutela conservatoare se va încheia în mod oficial, Britney Spears a scris pe Instagram un mesaj adresat familiei și, mai ales, mamei sale. Deși Lynne a părut că este de partea fiicei sale, Britney spune că aceasta a venit, de fapt, cu ideea tutelei sub care a fost vreme de 13 ani, jucând astfel un rol decisiv în declinul vieții sale.

Duff McKagan și soția lui, Susan Holmes

Basistul de la Guns 'N' Roses, dezvăluiri despre mariajul de 22 de ani cu Susan Holmes: ”Iubesc totul la ea, avem o viață împlinită!”

Duff McKagan, basistul de la Guns 'N' Roses', este căsătorit cu Susan Holmes de 22 de ani, iar acum cei doi au dezvăluit secretul mariajului ei. ”Pur și simplu nu pot să mă plictisesc de el.”, afirmă artistul despre soția lui, potrivit People.

36th Annual Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Inside

Jay-Z și-a făcut cont de Instagram. Urmărește o singură persoană, iar Mark Zuckerberg a fost primul care i-a comentat

Jay-Z și-a făcut, în sfârșit, cont de Instagram și are deja, după doar opt ore, peste 1.500.000 de urmăritori. Rapperul în vârstă de 51 de ani urmărește o singură persoană, pe soția sa, Beyonce.

Winterfest 2022

PROFM e open for winterFUN la Winterfest 2022, la Poiana Brașov!

PROFM asigură distracția la a 5-a ediție a festivalului Winterfest România, între 18-21 februarie 2022, pe pârtia din Poiana Brașov.

ruby

Nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției. Ruby, electrizantă într-un costum de baie ce-i pune în valoare silueta

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, Ruby este definiția senzualității, întrucât artista adoră să pozeze în ipostaze inedite.

andreea banica

Andreea Bănică, vacanță de vis pe plajă, întoarcere de coșmar. De la poze în costum de baie și relaxare a ajuns la îmbulzeală și nervi

Andreea Bănică a avut parte de o vacanță superbă, alături de copii și soț, în Egipt, dar drumul de întoarcere spre casă a mâhnit-o profund. După câteva zile de plajă, căldură, bălăceală și soare cât curprinde, cântăreața a avut parte de peripeții în aeroportul din  Sharm el-Sheikh.

Smaranda și Selly sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Smaranda Știrbu, fotografie rară alături de Selly. Fanii au reacționat imediat: ”Cei mai frumoști, vă stă bine împreună!”

Smaranda Știrbu și Selly s-au cunoscut pe băncile școlii și, deși au trecut câțiva ani de atunci, cei doi sunt în continuare împreună și par să se înțeleagă de minune.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!