Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - NEVER GOING HOME TONIGHT (NEW PW)

Știri

prodan main

Anamaria Prodan, imagine de zeci de mii de aprecieri. Celebra impresară se menține într-o formă fizică de invidiat la 48 de ani

Anamaria Prodan, celebra impresară în vârstă de 48 de ani, este posesoarea unei siluete de invidiat și nu ratează nicio ocazie pentru a se face remarcată. De curând, ea și-a etalat trupul perfect lângă brad.

ileana lazariuc

Ileana Lazariuc, mândră de nepoatele ei. Cât de frumoase sunt Anastasia și Beatrice, fiicele fratelui ei

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Ileana Lazariuc reușește să fie în centrul atenției de de fiecare dată. De curând, însă, ea și-a cucerit fanii cu nepoata ei. Aceasta a făcut publice mai multe imagini cu Anastasia, fiica fratelui ei, care este extrem de frumoasă.

madalina ghenea

Mădălina Ghenea, blondă și senzuală pe Instagram, într-o rochie strâmtă și decoltată. Fanii au comparat-o din nou cu Sophia Loren

Mădălina Ghenea a pătruns cu stil în lumea filmului hollywoodian. Românca originară din Slatina a pus mâna pe un rol în House of Gucci, una dintre cele mai așteptate pelicule ale acestui sfârșit de an. Aceasta a participat la mai multe evenimente de lansare, în diferite colțuri ale lumii, în Londra, Milano și Los Angeles, impresionând cu momentele de pe covorul roșu.

loredana groza

Loredana Groza a bifat cea mai extravagantă și curajoasă apariție. L-a întâmpinat pe Moș Nicolae într-o ținută care i-a adus critici

Loredana Groza nu se dezminte! Artista a șocat cu cele mai recente poze puse pe rețelele sociale. Aceasta a îmbrăcat doar un sutien și dresuri plasă, peste care a pus o haină de blană. Ținuta sumară i-a lăsat pe fani cu gurile căscate.

Julio Iglesias Jr, primele declarații despre divorț

Julio Iglesias Jr., primele declarații despre divorț: N-a existat o a treia persoană, pur și simplu nu mai exista pasiune!

Vestea că Julio Iglesias Jr. divorțează de modelul belgian Charisse Verhaert, cu care s-a căsătorit în 2012, a surprins pe toată lumea. Acum, însă, artistul este un bărbat liber și a vorbit despre separarea de femeia care i-a fost alături în ultimii ani.

Antonia

Antonia, apariție spectaculoasă pe Instagram. Cum s-a afișat artista în fața fanilor

Antonia nu postează des pe rețelele de socializare, însă atunci când o face cu siguranță atrage atenția. Artista și-a uimit fanii cu ultima fotografie de pe contul ei de Instagram. 

Taylor Swift, Jon Bon Jovi și prințul William

Cum l-a convins Taylor Swift pe prințul William să urce pe scenă și să cânte cu ea și cu Jon Bon Jovi: "Am urmat-o ca un cățeluș"

Cine ar fi crezut că Taylor Swift are o asemenea putere de convingere? Cântăreața americană l-a făcut pe prințul William să urce pe scenă și să cânte alături de ea și de rockerul Jon Bon Jovvi. Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, iar acum, William a povestit culisele acelui moment inedit.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!