Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - NEVER GOING HOME TONIGHT (NEW PW)

Știri

andra gogan

Andra Gogan, cea mai urmărită româncă de pe TikToK, câștigă bani de la 5 ani din munca sa. La 12 ani egalase deja salariul părinților

Andra Gogan este una dintre cele mai urmărite persoane din spatiul online autohton. Peste 9 milioane de oameni din toată lumea îi așteaptă fiecare clip pe TikTok, platforma unde se situează cel mai bine la capitolul popularitate. Nici pe Instagram, Facebook sau YouTube nu stă deloc rău și nici la câștiguri financiare.

*EXCLUSIVE* Rita Ora and her sister Elena Ora step out wearing workout gear in Sydney

Rita Ora, într-o zi obișnuită, în colanți, în drum spre sală. Artista și-a pus în evidență silueta într-o ținută sport gri

Rita Ora este nelipsită de la sala de antrenamente. Artista britanică nu ratează nicio sesiune de exerciții, indiferent de țara în care se află. Cântăreața în vârstă de 31 de ani i-a salutat pe fotografii australieni, cu zâmbetul pe buze, în Sydney.

anna lesko

Anna Lesko, într-o salopetă cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii, reacție inedită: „Tu nu îmbătrânești niciodată?”

Anna Lesko surprinde de fiecare dată cu fotografiile pe care și le pune pe contul de Instagram. Artista este urmărită de aproape 500 de mii de oameni. 

ruby

Ruby, încă o mostră de senzualitate pe Instagram. În ce ipostază a pozat bruneta, îmbrăcată doar într-o bluză de pijama

Conștientă de atuurile sale fizice și de farmecul cu care a fost înzestrată, Ruby le face pe plac fanilor care o urmăresc în număr mare pe Instagram și pozează deseori în ipostaze care mai de care mai HOT.

Ed Sheeran „aproape l-a ucis” pe Elton John în timpul filmărilor pentru videoclipul de Crăciun. Instagram

Ed Sheeran „aproape l-a ucis” pe Elton John în timpul filmărilor pentru videoclipul de Crăciun. Artistul a povestit totul în direct

Ed Sheeran a povestit că „aproape l-a ucis” pe Elton John în timp ce filmau videoclipul lor de Crăciun. Artistul a dezvăluit totul în timpul discuției cu Zane Lowe de la Apple Music. 

John Legend și soția lui nu și fac cadouri de Crăciunsotie

John Legend și soția lui nu-și fac cadouri de Crăciun: „Crăciunul este despre copii”

John Legend și soția lui, Chrissy Teigen, au mărturisit că nu țin cont de cadouri mari de Crăciun, susținând că sărbătorile sunt despre copii și că ei sunt tot ce contează. 

deliamain

Delia, apostrofată de fani după ce a adoptat un look în stilul Kim Kardashian: ”Ești frumoasă, de ce ți-ai pus ciorapul ăla pe cap?”

Au trecut câteva luni de zile de când Kim Kardashian a făcut furori la un eveniment unde a adoptat un look all black și și-a pus pe cap un dres. Acum, însă, Delia a fost în centrul atenției după ce a adoptat un look inspirat din stilul vedetei de la Hollywood.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!