Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan TRIBBS - WITHOUT YOU (NEW PW)

Știri

delia vacanta filipine

Delia, fotografie neobișnuită pe Instagram. Cum au reacționat fanii: „Cea mai smecheră postare de pe contul tău”

Delia și-a surprins fanii cu o nouă postare pe contul său de Instagram. Aceasta a publicat cea mai neobișnuită fotografie de până acum, având fața complet acoperită și stând în poziții ciudate. 

Alexandra Stan

A trecut printr-un divorț, dar e mai puternică ca niciodată. Alexandra Stan, despre planurile pentru noul an: ”Vreau să-mi iau casă!

Anul 2021 a fost unul cu suișuri și coborâșuri pentru Alexandra Stan. Cântăreața a crezut că și-a găsit fericirea, s-a căsătorit, însă câteva luni mai târziu, ea a divorțat. Mai puternică ca niciodată, artista are planuri mari pentru noul an.

ruby

Ruby, în două ținute care i-au pus în valoare senzualitatea și corpul perfect. Cântăreața se pregătește de Sărbători

Ruby este sinonimă cu senzualitatea. Bruneta are un corp perfect, pe care știe să-l pună în evidență. Îmbracă rochii scurte și mulate, care îi vin mănușă, sau se pozează la fel de des și în costume de baie. Dublează cu o energie debordantă și cu multă sinceritate, ceea ce o face nu numai atrăgătoare fizic, ci și simpatică în ochii multora. 

Variety 2021 Music Hitmakers Brunch, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 04 Dec 2021

Billie Eilish: Am început să mă uit la filme pentru adulți de la 11 ani. Mi-au distrus creierul. Creează așteptări nerealiste

Billie Eilish a fost recent invitată la Howard Stern Show, unde a făcut câteva dezvăluiri personale neașteptate. Artista americană a mărturisit că expunerea la filme interzise minorilor, de la vârsta de doar 11 ani, i-a „distrus” creierul și primele experiențe sexuale.

Ilustratie_Premier-League

Spectacolul Premier League revine la Digi Sport

Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals

Rapperul Tory Lanez va fi judecat pentru că a tras asupra cântăreţei Megan Thee Stallion. Riscă 22 de ani de închisoare

Rapperul canadian Tory Lanez urmează să fie judecat pentru că a împuşcat-o în picioare pe cântăreaţa Megan Thee Stallion după o petrecere la Hollywood, a decis marţi un tribunal din Los Angeles, informează AFP, potrivit Agerpres.

Brad Pitt intră în industria muzicală. Cu ce producător renumit va face echipă

Brad Pitt intră în industria muzicală. Actorul în vârstă de 57 de ani face echipă cu renumitul producător de muzică Damien Quintard pentru a renova și redeschide Miraval Studios, legendarul studio de înregistrări de la crama sa franceză care i-a găzduit pe Pink Floyd, Sting și Cranberries.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!