Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

Brian May și soția lui sunt bolnavi de covid-19

Brian May și soția lui s-au infectat cu Covid-19 după ce au participat la o petrecere: ”Părea un eveniment sigur!”

Brian May, chitaristul trupei Queen, a dezvăluit că este infectat cu noul coronavirus. Celebrul artist, în vârstă de 74 de ani, a făcut anunțul pe rețelele sociale, unde a postat o imagine cu testul pozitiv.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, adevărul despre banii încasați pe vremea Andre: ”Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament!”

Andreea Antonescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aceasta a cunoscut celebritatea încă de când era o copilă, făcând parte din trupa Andre, alături de Andreea Bălan. În vârstă de 39 de ani, aceasta a vorbit acum despre perioada ei de glorie, făcând mărturisiri despre încasările pe care le avea.

loredana groza

Loredana, elegantă și strălucitoare într-o ținută care a pus-o în valoare. Nu a renunțat nici acum la decolteul abisal

Loredana Groza bifează unele dintre cele mai extravagante și îndrăznețe apariții din showbizul autohton. Solistei de 51 de ani nu-i pasă de judecata celor din jur și face mereu numai ce simte și ce dorește. Ținutele ei provocatoare iscă discuții interminabile pe rețelele sociale, dar artista nu are de gând să renunțe nici la rochiile scurte, nici la colanții mulați și nici la decolteu.

Monica Gabor, din nou in Romania

Monica Gabor, ca o puștoaică de 20 de ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, irezistibilă într-o fustă super scurtă

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, va împlini în câteva săptămâni 34 de ani, însă se mândrește cu o siluetă de invidiat, precum a unei puștoaice de 20. Tocmai de aceea, aceasta nu se teme să îmbrace fuste scurte.

Harry Styles, ofertă de Revelion de nerefuzat

Harry Styles, ofertă de nerefuzat. Cum a reacționat când a aflat câte milioane de dolari ar putea primi pentru a cânta câteva piese

Harry Styles a primit o ofertă de nerefuzat pentru a concerta de Revelion la un hotel din Miami Beach. Artistul a fost surprinsă atunci când a auzit suma. 

Christina Aguilera

Christina Aguilera a renunțat la haine de ziua ei. Imaginile senzuale postate de artistă pe Instagram

Christina Aguilera a împlinit 41 de ani, iar cu această ocazie artista și-a încântat milioanele de fani de pe Instagram cu cinci imagini surpriză: a pozat topless, purtând doar o pereche de mănuși.

inna-look-stay

Inna, în costum de baie, în luna decembrie. Fanii au reacționat numaidecât: „E o iarnă fierbinte”

Inna a surprins cu o nouă apariție pe contul ei de Instagram. Artista a salutat iarna într-un mod foarte inedit, îmbrăcându-se într-un costum de baie alb. 

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!