Bucuresti | 102,8FM BON JOVI - 2000 - ITS MY LIFE

Știri

Spider-Man No Way Home Movie Premiere

Madison Beer, considerată una dintre cele mai frumoase artiste din lume, a făcut senzație la premiera „Spider-Man: No Way Home”

Madison Beer a cunoscuta faima la 13 ani, după ce Justin Bieber a postat pe Twitter un cover al acesteia, în care cânta piesa „At Last” de la Etta James. De acolo și până la statutul de superstar nu a mai fost decât un pas. La 22 de ani, se pregătește de lansarea celui de-al doilea album de studio din cariera sa, la doar 10 luni de la lansarea precedentului, și își dorește foarte mult să joace și într-un film de groază.

Ed Sheeran în timpul unui concert din Auckland

Ed Sheeran, cel mai vizualizat artist de pe TikTok. Clipurile sale au adunat peste 80 milioane de aprecieri

Ed Sheeran, celebrul artist britanic în vârstă de 30 de ani, a fost desemnat cel mai vizionat artist de pe platforma TikTok în 2021.

andreea balan

Andreea Bălan, spectacol în deșert. S-a urcat pe ATV într-o fustă super scurtă și a dat ture pe dunele din Dubai

Andreea Bălan se bucură zilele acestea de o vacanță superbă, plină de adrenalină, în Dubai. Le are alături pe fetițele ei, Ella și Clara, cu care face diverse activități pe placul lor, dar are grijă și să-și bucure sufletul.

Taylor Swift

Taylor Swift a împlinit vârsta de 32 de ani. Cum și-a sărbătorit artista aniversarea în timpul pandemiei

Taylor Swift a împlinit vârsta de 32 de ani și a sărbătorit printr-o petrecere restrânsă, alături de cei mai apropiați prieteni, respectând restricțiile impuse de pandemia de Covid-19. 

alexandra stan

Alexandra Stan, cea mai originală apariție. Artista a intrat în spiritul sărbătorilor: „Ați cumpărat cadourile?”

Alexandra Stan și-a uimit recent fanii cu o nouă postare pe contul său de Instagram. Artista a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă, îmbrăcându-se în ton cu atmosfera și întrebându-și urmăritorii dacă au termiat de cumpărat cadourile. 

loredana groza

Cum îl așteaptă Loredana Groza pe Moș Crăciun. Diva de 51 de ani nu renunță la bluzele decoltate nici când împodobește bradul

Loredana Groza nu se dezminte nici în intimitatea casei sale și pozează tot în ipostaze senzuale. A venit momentul să împodobească bradul așa că a făcut echipă cu fiica sa și cu doi buni prieteni pentru a îndeplini misiunea. Pe lângă pomul de Crăciun frumos aranjat, fanii artistei au fost atrași și de un alt aspect.

lorimain

Loredana Groza a stârnit din nou controverse printre fani: ”Ce mănânci? Zici că întinerești!” Artista s-a fotografiat în cadă

Loredana Groza nu reușește să treacă neobservată și, evident, fiecare apariție a ei este...o poveste. Artista în vârstă de 51 de ani se mândrește cu un trup precum al unei puștoaice de 25 și nu ratează nicio ocazie pentru a și-l etala.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!