Bucuresti | 102,8FM AVA MAX - SALT (OPEN)

Știri

alina eremia

Alina Eremia, irezistibilă într-un corset din paiete, cu umerii goi. Cântăreața adoră să fie în centrul atenției

Au trecut câteva zile de când Alina Eremia poza într-un sutien tip bijuterie, iar acum aceasta și-a impresionat din nou fanii.

Britney Spears arată foarte bine la 40 de ani

Britney Spears, dans seducător în fața oglinzii, într-o rochie super scurtă. Fanii au reacționat imediat: ”Pari atât de fericită!”

Britney Spears arată foarte bine la vârsta de 40 de ani. Artista a postat un nou videoclip pe contul său de Instagram în care dansează senzual pe melodia lui James Brown. 

cristina-stefania-iubita-speak

Cristina Ștefania, imagini de peste 55.000 de aprecieri. Cântăreața i-a cucerit pe fani: ”Arăți foarte bine!”

Cristina Ștefania i-a provocat pe fani pe contul său de Instagram. Artista a postat mai multe fotografii care au controverse în rândul urmăritorilor. 

adele

Fanii lui Adele sunt furioși! La ce prețuri exorbitante au ajuns biletele pentru spectacolele ei din Las Vegas

Adele este artista căreia întreaga lume i-a dus dorul. Dovezi în acest sens sunt faptul că noul său album, "30", a devenit rapid cel mai ascultat și cumpărat al anului, dar și că biletele pentru concertele sale din Las Vegas s-au vândut în numai câteva minute.

paula seling

Paula Seling, delicată și elegantă într-o ținută simplă și rafinată. Solista care împlinește 43 de ani în ziua de Crăciun arată perfect

Simplitatea, eleganța și rafinamentul o pot descrie cu ușurință pe Paula Seling. Solista a fost mereu o prezență diafană în peisajul muzical românesc. S-a concentrat mereu pe cariera ei și i-a încântat pe români cu piese pline de sensibilitatea și cu vocea ei caldă. Pe lângă faptul că este o artistă apreciată, Paula se poate mândri și cu felul în care arată. 

Met Gala Red Carpet Arrivals in New York

Lola Leon, transformare radicală pentru cea mai nouă ședință foto. Fiica Maddonei, de nerecunoscut în paginile Paper

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, este starul ediției din ianuarie a revistei Paper. Tânăra în vârstă de 25 de ani a pozat senzual într-o sedință foto cu tematică a anilor 90. Indiana Piorek a fost cea care s-a ocupat de fotografii.

alexandra stan12

Alexandra Stan, într-o rochie nude, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fotografia inedită a adunat aproape 30.000 de aprecieri

Mereu în centrul atenției, Alexandra Stan reușește să-și impresioneze prietenii de pe rețelele sociale. Iar de curând, artista a adunat aproape 30.000 de aprecieri cu o imagine inedită.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!