Bucuresti | 102,8FM JO - SA CURGA SAMPANIA (NEW PW)

Știri

delia

Delia, despre cum face față cuvintelor urâte: "Nu e normal să fii criticat doar pentru că ești persoană publică"

A devenit cunoscută în trupa N&D, iar astăzi, este una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi. Delia se menține în preferințele românilor de ani întregi, iar emisiunile tv în care apare deseori și expunerea de pe rețelele sociale o ajută să nu piardă niciun pic din capitalul de imagine și să rămână relevantă.

Billie Eilish, apariție spectaculoasă într-o fustă mini și cizme până la genunchi. Profimedia

Billie Eilish, apariție spectaculoasă într-o fustă mini și cizme până la genunchi. Artista a atras toate privirile la eveniment

Billie Eilish a surprins pe toată lumea cu ultima sa apariție. Artista a purtat o fustă mini și cizme până la genunchi care i-au pus în evidență picioarele tonifiate. 

Inna, peste 110.000 de aprecieri la o postare în mai puțin de 24 de ore

Inna, peste 110.000 de aprecieri la o postare în mai puțin de 24 de ore. Fanii au reacționat imediat: „Ce corp perfect”

Inna și-a uimit din nou urmăritorii cu o postare de peste 100.000 de aprecieri. Artista s-a afișat într-o ținută care i-a pus în evidență formele, iar fanii nu s-au oprit din comentat. 

avicii-2013

Tatăl lui Avicii, dezvăluiri neașteptate la patru ani de când acesta s-a sinucis: ”Nu a vrut să fie Avicii, a vrut să fie Tim!”

Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii, avea 28 de ani când s-a sinucis. Acum, aproape patru ani mai târziu, tatăl regretatului artist a rupt tăcerea și a vorbit despre relația dureroasă a fiului său cu averea și faima, dezvăluind că niciodată nu s-a gândit că acesta ar putea fi capabil să-și ia viața.

Dana Nălbaru

Ce face Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, după ce s-a lăsat de muzică. A pus pe picioare o afacere inedită

În a doua jumătate a anilor '90, pe piața muzicală românească apărea trupa Hi-Q, un grup pop-dance fondat în Brașov, care lua cu asalt topurile și discotecile din toată țara. Dana Naălbaru. Florin Grozea și Mihai Sturzu au cântat ani buni în această formulă, încă acum, fiecare dintre ei se ocupă de un alt domeniu.

10th Annual LACMA Art + Film Gala 2021, Los Angeles, United States - 06 Nov 2021

Hailey Bieber, apariție de peste 2 milioane de like-uri, în costum de baie. Soția lui Bieber a renunțat la machiaj în vacanță

Hailey Bieber se bucură zilele acestea de o vacanță de vis la plajă, cu palmieri și soare, alături de soțul ei, Justin Bieber (27 de ani), și de cea mai bună prietenă a sa, Justine Skye.

anna lesko

Atitudinea și costumația de scenă au făcut-o pe Anna Lesko atracția serii. Cum a apărut artista la un concert

Anna Lesko surprinde din nou. De data aceasta la un concert, un eveniment pentru care s-a îmbrăcat într-o ținută specială, care i-a venit perfect și care i-a pus în evidență cele mai frumoase atuuri fizice.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!