Bucuresti | 102,8FM AVA MAX - SALT (OPEN)

Știri

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Ellie Goulding, surprinsă pe plajă cu soțul și fiul lor. Cum arată artista la 7 luni după ce a născut: „Pur și simplu nu i-a păsat”

Ellie Goulding s-a bucurat de o zi însorită pe plajă cu soțul ei Caspar Jopling și fiul lor Arthur. Artista și-a arătat corpul la 7 luni după ce a născut. 

Ed Sheeran nu poate sta departe de fiica lui

Ed Sheeran nu poate sta departe de fiica lui. Artistul a pus cariera pe locul doi: „Mi se pare dificil să fiu plecat”

Ed Sheeran a dezvăluit că îi este foarte greu să stea departe de fiica lui în vârstă de 15 luni. Artistul și-a pus cariera pe locul doi și se axează pe viața de familie. 

inna

Inna a depășit 100.000 de aprecieri la o postare. A reușit să fie senzuală și într-o geacă decupată, cu vedere la bust și la abdomen 

Mare împătimită a modei, Inna surprinde de fiecare dată când îmbracă piese vestimentare pe care nu toată lumea ar avea curajul să le poarte, așa cum este costumul de baie ce părea mai degrabă o bijuterie, pe care l-a ales acum două luni, sau geaca roz, scurtă și decupată în zona sânilor, pe care a purtat-o pentru cele mai noi instantanee pe care le-a pus pe Instagram.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, în cea mai bună formă a vieții ei. A pozat doar în body și dresuri, iar imaginea i-a încântat pe fani: "O femeie de vis"

Anca Țurcașiu pare că nu îmbătrânește! Ajunsă la 51 de ani, frumoasa artistă este în cea mai bună formă a vieții sale. A fost binecuvântată cu trăsături superbe și toată viața a avut grijă de ea din toate punctele de vedere, fizic, mental și spiritual, iar asta se vede cu ochiul liber.

Billboard and Mastercard present a night with Dua Lipa

Dua Lipa a câștigat aproape opt milioane de lire sterline în 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus

Una dintre cele mai apreciate cântărețe la nivel internațional este, fără îndoială, Dua Lipa. Artista are doar 26 de ani, dar se bucură de un succes răsunător, precum și de milioane de dolari în conturi, întrucât afacerile ei au prosperat în 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Selena Gomez out in New York

Selena Gomez, mărturisiri despre cel mai fericit moment din viața ei: ”Am plâns ca un bebeluș!”

Considerată una dintre cele mai apreciate artiste din lume, Selena Gomez se bucură acum de succes, fiind nominalizată la premiile Grammy. Cântăreața a povestit că a ”plâns ca un bebeluș atunci când a aflat vestea cea mare”.

Christina Aguilera

2021 vs. 2002. Christina Aguilera a îmbracat după 19 ani controversatul costum din clipul „Dirrty”. Apariția care i-a uimit pe fani

Christina Aguilera a primit la 40 de ani premiul Music Icon în cadrul celebrei gale „People's Choice Awards”. Pentru acest eveniment, artista americană le-a pregătit o surpriză fanilor. A îmbrăcat un costum aproape identic cu cel din clipul „Dirrty”.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!