Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan COI LERAY - PLAYERS (NEW PW)

Știri

Monica Anghel, apariție electrizantă la un eveniment cu ștaif din București. Cum arată soțul și fiul artistei

Monica Anghel, apariție electrizantă la un eveniment cu ștaif din București. Cum arată soțul și fiul artistei

Andreea Bălan

Andreea Bălan, seducătoare și misterioasă. A îmbrăcat o rochie mulată, cu spatele gol, iar fanii au fost cuceriți: "Impecabilă"

Andreea Bălan a bifat o vacanță de vis în Dubai. La soare, departe de casă și cu fetițele ei dragi alături, jumătatea blondă a trupei Andre a gustat din plin din toate experiențele. A făcut plajă în plină iarnă, s-a dat cu ATV-ul pe dunele de nisip, a făcut și o plimbare cu elicopeterul, toate aventuri pe care le-a documentat pe rețelele sociale. Nu a uitat nici de pozele în locuri exclusiviste, așa cum sunt și cele în care apare într-o rochie neagră, mulată, cu spatele gol.

Harry Styles si Olivia Wilde

Harry Styles i-a cunoscut pe copiii Oliviei Wilde. Cei doi au trecut la alt nivel: „Au o relație grozavă”

Harry Styles și Olivia Wilde duc relația lor la un alt nivel. Artistul i-a cunoscut pe cei doi copii ai actriței, pe Otis, în vârstă de 7 ani, și pe Daisy, în vârstă de 5 ani. 

madonna

Madonna, imagine rară pe rețelele sociale. Fanii au reacționat imediat: ”Arăți ca la 30 de ani!”

Reușește deseori să stârnească controverse din cauza imaginilor pe care le face publice pe rețelele sociale, însă acum Madonna și-a cucerit fanii, întrucât a făcut publică o fotografie din studio, semn că pregătește ceva în plan muzical.

Celebrity Selfies

De ce Beyoncé și Jay-Z sunt pe cale de a scrie istorie la premiile Oscar 2022

Beyoncé și Jay-Z sunt pe cale să scrie istorie la premiile Oscar 2022. Cele două staruri demonstrează încă o dată că sunt cuplul suprem din muzică, după ce au ajuns pe lista scurtă a premiilor Oscar 2022. Aceștia sunt cu un pas mai aproape de a fi nominalizați la Oscaruri, în categoria Cel mai bun cântec / Best Original Song, la cea de-a 94-a ediție a trofeelor Academiei Americane de Film.

Anna Lesko, într-un costum spectaculos/ Instagram

Anna Lesko, într-un costum spectaculos pe Instagram. „Ești cea mai scumpă din Univers”

Anna Lesko și-a făcut din nou apariția pe rețelele de socializare într-un costum electrizant din dantelă care i-a lăsat formele la vedere. Fanii au reacționat imediat la fotografia vedetei, și i-au adus numai complimente. 

fosta soție a lui Carlos Marin, mesaj emoționant

Fosta soție a lui Carlos Marin, mesaj emoționant după moartea acestuia: ”Ai lăsat un gol imens!” Cei doi au fost împreună 16 ani

Moartea bruscă a lui Carlos Marin, solistul grupului Il Divo, a lăsat în urmă tristețe în rândul fanilor, dar și al familiei. Fosta lui soție, Geraldine Larossa, cunoscută sub numele Innocence, a făcut public un mesaj emoționant.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!