Bucuresti | 102,8FM BON JOVI - 2000 - ITS MY LIFE

Știri

Alina Eremia

Alina Eremia, tot mai îndrăzneață. Cântăreața a împlinit 28 de ani și s-a fotografiat într-o rochie cu paiete, cu un șliț super adânc

Alina Eremia continuă să fie în centrul atenției. Artista a împlinit 28 de ani, iar cu această ocazie a făcut publică o nouă fotografie inedită, în care a îmbrăcat o ținută nonconformistă.

ILUSTRATIE DIGI (1)

Grupul DIGI, contribuție record de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a virat peste 1 miliard de lei către bugetul de stat, în perioada ianuarie-decembrie 2021, reprezentând taxe și impozite.

anna lesko

Anna Lesko, superbă și senzuală într-un body din dantelă. Mihaela Rădulescu i-a lăsat prima comentariu la fotografie

Anna Lesko și-a surprins din nou fanii cu o fotografie spectaculoasă. Artista s-a îmbrăcat într-un body din dantelă alb și s-a pozat printre așternuturi. 

Mariah Carey

Mariah Carey face și astăzi mulți bani cu piesa "All I Want for Christimas Is You". Cât adaugă în conturi în fiecare an

Mariah Carey a dat lovitura cu piesa care se aude de fiecare dată în preajma Sărbătorilor de iarnă, "All I Want for Christmas Is You". Nu acum, ci de 27 de ani încoace. Artista cu o avere impresionantă a lansat hitul în 1994, dar este la fel de relevant și în ziua de azi. Nu numai popularitatea muzicii sale o bucură pe Mariah, ci și faptul că-i aduce bani în fiecare an.

Cristina Ștefania, într-o jachetă cu decolteul la vedere

Cristina Ștefania, într-o jachetă cu decolteul la vedere. Fanii au reacționat imediat: „Doamne, ești prea superbă”

Cristina Ștefania și-a uimit fanii cu o nouă postare pe contul său de Instagram. Artista și-a arătat decolteul proeminent, iar urmăritorii s-au întrecut în comentarii. 

alexandra stan

Alexandra Stan s-a fotografiat lângă brad într-o ținută care i-a zăpăcit pe fani: „Acum știu ce vreau să-mi aducă Moșul”

Alexandra Stan și-a zăpăcit fanii de pe contul de Instagram cu noua sa postare. Artista s-a fotografiat lângă brad, într-o ținută cu tematică și foarte îndrăzneață. 

Antonia apariții

Antonia, într-un pulover cu un decolteu imposibil de ignorat. Cântăreața arată perfect la 32 de ani, după trei nașteri

Este considerată una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă Antonia este rezervată în ceea ce privește aparițiile în social media. Totuși, atunci când face publice imagini pe rețelele sociale, ea reușește să-și impresioneze fanii.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!