Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan LIDIA BUBLE - BUZELE TALE (NEW PW)

Știri

Imagini rare cu Beyonce și tatăl ei, înainte de a se certa/ Getty Images

Imagini rare cu Beyonce și tatăl ei, înainte de a se certa. Mama artistei a făcut publică filmarea

Mama lui Beyonce a distribuit în mediul online un videoclip cu fiica ei și tatăl acesteia dansând împreună, pe vremea când aceștia nu erau certați. Imaginile rare cu artista celebră au devenit imediat virale. 

Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei

Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei. Artistul a pierdut zeci de milioane de lire sterline

Veniturile lui Ed Sheeran au scăzut considerabil în timpul pandemiei, mai ales că artistul a ales să ia o pauză de un an din industria muzicală. Acesta a pierdut anul trecut zeci de milioane de lire sterline. 

rubyfeat

Ruby, imaginea care a împărțit fanii în două tabere. Cântăreața s-a fotografiat fără pic de machiaj: ”Ce ți-ai făcut la față?”

Ruby a cucerit inimile românilor cu piesa ”Nu pune la suflet” și i-a impresionat cu fiecare apariție provocatoare. Totuși, ea nu ezită să pozeze fără pic de machiaj.

Dua Lipa, Anwar Hadid, and Yolanda Hadid seen taking a stroll in NYC with their dog

Dua Lipa și Anwar Hadid și-au spus adio înainte de Crăciun. Cum a pozat artista aflată acum în vacanță cu prietenele ei

Dua Lipa și Anwar Hadid s-au despărțit chiar înainte de Crăciun, după ce discuțiile de criză nu ar fi dus la niciun rezultat, notează Daily Mail. Artista și fratele celebrelor supermodele Bella și Gigi Hadid și-au spus adio după doi ani împreună.

Carlos Marin

Adevărul despre moartea lui Carlos Marin, solistul din Il Divo. Artistul era la a doua luptă cu virusul SARS-CoV-2 și fusese vaccinat

Moartea lui Carlos Marin, solist al grupului Il Divo, a stârnit tristețe în toate colțurile lumii, iar acum apar noi detalii despre starea lui de sănătate. Artistul a murit în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2 și se afla la a doua luptă cu această boală.

paula seling

Paula Seling, în rochie mini pe ger. Solista se află în turneu în Canada, unde are parte de experiențe inedite

Una dintre marile bucurii ale Paulei Seling este să cânte pentru comunitățile de români din străinătate, iar în prag de Crăciun, aceasta a ajuns tocmai în Canada. Printre concertele din cadrul turneului, solista și-a făcut timp să bifeze și unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din lume, Cascada Niagara. În Ontario, pe o vreme geroasă, Paula s-a pozat într-o rochie scurtă și strâmtă, care i-a pus în valoare silueta desăvârșită.

Mariah Carey

Mariah Carey, supărată că cei apropiați îi stricau Crăciunul pe când era doar o copilă: "Familia mea era incredibil de disfuncțională"

Nu există Crăciun fără să nu se audă undeva piesa "All I Want For Christmas is You", însă interpreta hitului, Mariah Carey, nu are amintiri prea frumoase legate de această sărbătoare. Artista spune că, în copilărie, deși își dorea să aibă un Crăciun perfect și să se bucure în tihnă de tot, familia ei îi strica bucuria.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!