Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER LOST FREQUENCIES - LOVE TO GO

Știri

Karmen/ Instagram

Karmen a ieșit cu silueta intactă după sărbători. Artista a atras imediat atenția fanilor cu poza din vacanța în Barcelona

Karmen a reușit din nou să atragă atenția fanilor cu ultima sa postare pe contul de Instagram. Artista a avut mare grijă de silueta ei în timpul sărbătorilor de iarnă. 

lora

Lora, mai îndrăzneață ca oricând! Solista de 39 de ani a început anul în forță: a pozat în cea mai scurtă și decoltată rochie

Lora a început 2022 în forță! Dornică de muncă, dar atentă și cu admiratorii care o urmăresc pe rețelele sociale, artista le-a dezvăluit acestora o parte din colaborările pe care le va avea anul acesta, dar i-a bucurat și cu o poză în care-și arată și picioarele, dar și decolteul.

Lucian Viziru 3

Lucian Viziru, clipe grele la început de an. Și-a petrecut Revelionul în spital, după ce a fost suspect de infarct

Lucian Viziru, fostul membru al trupei Gaz pe Foc, s-a întors în România după mai bine de șapte ani în care a trăit în Germania. A petrecut Crăciunul în sânul familiei, însă noaptea dintre ani l-a prins într-o situație delicată, care se putea termina tragic. În 31 decembrie, Lucian a  ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat dureri mari în piept. Suspect de infarct, acesta a fost internat imediat.

Inna a renunțat la ținutele senzuale/ Instagram

Inna a renunțat la ținutele pline de senzualitate, dar a fost imediat taxată de fani: „Zici că ești în pijamale”

Inna pare că a renunțat la ținutele senzuale cu care și-a obișnuit fanii. Artista a postat recent pe contul său de Instagram o fotografie din Turcia, acolo unde se află în vacanță, iar urmăritorii ei au fost surprinși de felul în care s-a îmbrăcat. 

The Weeknd lansează un nou album, „Dawn FM”. Modul inedit prin care artistul a făcut anunțul și numele mari cu care colaborează

Cântăreţul canadian The Weeknd, recompensat cu trei premii Grammy şi nominalizat la premiile Oscar şi Primetime Emmy, a anunţat că noul său album de studio, intitulat "Dawn FM", va fi lansat vineri, 7 ianuarie, informează site-ul revistei Variety.

Janet Jackson Celebrates Park Theater Residency Debut With

Janet Jackson își lansează documentarul în ianuarie: „E adevărul despre mine. Îl acceptaţi sau nu. Îl iubiţi sau nu. Asta sunt eu”

Filmul documentar ''Janet'', despre viaţa cântăreţei americane Janet Jackson, sora regretatului Michael Jackson, va avea premiera pe 28 ianuarie, marcând cea de-a 40-a aniversare a albumului omonim de debut al artistei, relatează NME, potrivit Agerpres.

David Bowie

Catalogul muzical al lui David Bowie, vândut pentru peste 250 de milioane de dolari

Chappell Music (WCM) a achiziţionat drepturile de publicare pentru catalogul muzical al lui David Bowie pentru o sumă care, potrivit relatărilor presei, se ridică la câteva sute de milioane de dolari, informează DPA şi PA Media, potrivit Agerpres.

Ultimele știri

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!