Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER TIFFANY ARIS - SOMETHING I CANT HAVE (NEW PW)

Știri

Anna Lesko

Anna Lesko, electrizantă în costum de baie, la aproape 43 de ani. Artista nu ratează nicio ocazie pentru a fi în centrul atenției

Anna Lesko este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, iar asta pe bună dreptate, căci trăsăturile și formele voluptoase ale vedetei sunt apreciate de mii de fani. Recent, aceasta a atras toate privirile cu o postare pe contul său de Instagram în care poartă un costum de baie seducător. 

andra

Andra nu a avut un început ușor de carieră: "Băteam toată țara cu trenul sau cu autocarul". Cine i-a fost mereu alături

Andra este astăzi pe locurile fruntașe în topul celor mai iubite artiste de la noi, însă și ea s-a confruntat cu greutăățile și sacrificiile de la începutul carierei.

Madalina Ghenea la Festivalul Internațional de Film Capri Hollywood/ Instagram

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă într-o ținută seducătoare. Actrița a strălucit la ultimul eveniment

Mădălina Ghenea a bifat încă o apariție spectaculoasă la Festivalul Internațional de Film Capri Hollywood. Ținuta actriței i-a pus în evidență formele voluptoase. 

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, într-un body și dresuri plasă, la 51 de ani. Fanii, impresionați de frumusețea ei: ”Ești superbă!”

Anca Țurcașiu se numără, fără doar și poate, printre vedetele din România pentru care vârsta pare doar un număr. Iar anul 2022 a început în forță pentru celebra cântăreață, care a reușit să-și impresioneze fanii.

mira

Mira, ipostaza în care nu a mai pozat niciodată. Solista a executat o poziție de yoga în pantofi cu toc și un body cu transparențe

Mira, pe numele ei din buletin Maria Mirabela Cismaru, este de aproape 10 ani pe scenă, așa că pe lângă muzică a bifat și multe apariții la tv sau în reviste. Recent, a fost protagonista unei ședințe foto care a scos-o din zona de confort. 

Loredana Groza arată ca o puștoaică la 51 de ani

Loredana Groza a făcut senzație pe pârtia de schi. Fanii au reacționat imediat: „Mă mir că v-ați îmbrăcat”

Loredana Groza surprinde cu fiecare apariție pe contul său de Instagram. Recent, aceasta a postat o fotografie din vacanța sa din Elveția, unde a mers pentru o sesiune de schi. 

paula seling

Paula Seling, într-o salopetă ultra mulată, la scurt timp de când a împlinit 43 de ani. Artista arată mai bine ca niciodată

Paula Seling, celebra cântăreață recunoscută pentru aparițiile inedite, în rochii care mai de care mai elegante, a făcut furori pe rețelele sociale, după ce s-a fotografiat într-o salopetă mulată.

Ultimele știri

Madonna/ Profimedia

Madonna, prima apariție după moartea fratelui său. Artista și-a ascuns cu greu suferința de paparazzi

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!