Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Știri

nicole-kidman-pictorial-stella-header

La 50 de ani, Nicole Kidman a pozat ca o adevărată divă

Nicole Kidman ne arată că fiecare vârstă are frumuseţea ei. Deşi nu-i arată, Nicole a ajuns la 50 de ani. Aniversarea, în care a schimbat prefixul, a fost transformată de actriţă într-una cu stil.

vila-rihanna-los-angeles-header

Aşa arată vila de 7 milioane de dolari a Rihannei

Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din ultimii ani. Averea ei este estimată la 230 de milioane de dolari, aşa că nu ne mirăm dacă-şi cumpără un o casă cu 7 milioane.

fergie

VIDEOCLIP NOU: Fergie - Hungry ft. Rick Ross

Fergie abia ce a lansat albumul ”Double Dutchess”, iar "Hungry" este o colaborare cu rapper-ul Rick Ross ce sună foarte, foarte bine!

top-100-comedii

Top 100 filme de comedie din toate timpurile! Printre ele se află şi unul românesc

Mai mereu se fac clasamente în legătură cu cele mai bune filme ale tuturor timpurilor, din ultimul secol etc. Mai nou, BBC a realizat Top 100 filme de comedie din toate timpurile.

beyonce-vma

Tema muzicală din următorul "Bond", lăsată pe mâinile lui Beyonce?

Beyoncé s-ar afla în negocieri pentru a înregistra tema muzicală a celui de-al 25-lea film din seria ”James Bond”, asta după ce a fost anunțat și cine-l va interpreta pe celebrul personaj: Daniel Craig, pentru a cincea oară.

whitney-houston-randy-crawford2

Whitney Houston "era într-o relaţie lesbiană cu asistenta ei"! Dezvăluirile apar într-un documentar

Documentarul despre viața cântăreței Whitney Houston, numit” Whitney: Can I Be Me?” este plin de afirmaţii frapante. Potrivit apropiaţilor, Whitney Houston se iubea cu Robyn, asistenta personală.

pink

Pink, discurs fenomenal pe scena VMA! Ce lecție le-a dat tuturor celor prezenți

Pink a avut unul dintre cele mai memorabile discursuri din istoria VMA, după ce a urcat pe scenă pentru a ridica premiul Michael Jackson Video Vanguard Award, acordat pentru întreaga ei carieră.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!