Bucuresti | 102,8FM THE BEATNUTS - SE ACABO

Știri

justin-timberlake-jessica-biel-new-york

Justin Timberlake şi Jessica Biel, momente tandre în New York

Justin Timberlake şi Jessica Biel se comportă de parcă ar fi în a doua lună de miere. Nici nu se vede că sunt căsătoriţi de 5 ani. Se iubesc ca în prima zi şi nu fac economie de gesturi tandre, chiar dacă sunt în public.

dacia-duster-header

Primele imagini oficiale cu noul Duster

Dacia va prezenta noul Duster, în premieră mondială, pe 12 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

bunicuta-vedeta-instagram

O bunicuţă de 89 de ani a devenit vedetă pe Instagram! Vezi de ce

Lena Erkhova, o bunicuţă de 89 de ani din Rusia, a devenit vedetă pe Instagram. Fotografiile sale sunt urmărite de peste 49.000 de mii de utilizatori.

coldplay-uragan-houston

Coldplay a compus piesa "Houston" în onoarea persoanelor afectate de uraganul Harvey

Trupa Coldplay a compus single-ul "Houston", o piesă dedicată persoanelor afectate de uraganul Harvey, pe care formația britanică a interpretat-o "pentru prima și ultima oară" în timpul unui concert susținut la Miami (Florida), luni, 28 august.

beyonce-preocupata

Beyonce şi Drake vor dona bani pentru victimele furtunii tropicale Harvey

Beyonce, una dintre cele mai bogate celebrități din lume, născută în Houston, a anunțat că le va ajuta financiar pe persoanele afectate de inundațiile catastrofale provocate de furtuna tropicală Harvey în statul ei natal, Texas.

nicole-cherry-header-piscina

Nicole Cherry este cireaşa de pe tort a verii! Foto HOT la piscină

A fost o vară plină pentru Nicole Cherry. A dat BAC-ul, a susţinut concerte, dar a avut timp şi pentru puţină distracţie. Nicole s-a relaxat la piscină, iar câteva fotografii le-a pus şi pe Instagram.

antonia-micke-el-amor

Antonia feat. Micke - El Amor | Official Video

Atmosferă tropicală condimentată cu iubire și senzualitate, soare, explozii de culoare și multă libertate. Cu toții ne dorim ca vara să nu se termine niciodată, iar asta este și povestea noului videoclip pe care îl lansează, Micke, în colaborare cu Antonia.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!