Bucuresti | 102,8FM THE AVENER - THE MORNING SUN (NEW PW)

Știri

armin-van-buuren

Top 30 cele mai tari piese trance din istorie în viziunea lui Armin van Buuren

Celebra publicaţie Billboard l-a rugat pe Armin van Buuren să facă un clasament cu cele mai bune 30 de piese trance din istorie, în viziunea sa.

jon-snow

Cum ar arăta Jocurile Olimpice din Westeros cu personajele din Game of Thrones

S-a terminat şi sezonul 7 din Game of Thrones, dar nu şi meme-urile. Sezonul 8, care va fi şi ultimul, se anunţă unul epic. Până atunci unii s-au gândit să-l aşteptăm cu zâmbetul pe buze.

gwyneth-paltrow-brad-pitt

Gwyneth Palthrow a recunoscut cine a distrus relaţia ei cu Brad Pitt

În viaţa lui Gwyneth Palthrow au fost bărbaţi celebri precum Brad Pitt, Ben Affleck şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Actriţa a acordat un interviu în care a spus ce n-a mers în toate aceste relaţii.

Adele

Top cele mai ciudate tatuaje ale artiştilor

În ziua de azi tatuajele nu mai reprezină un subiect tabu. Ba chiar au devenit un trend care nu s-a demodat şi, probabil, nu se va demoda niciodată.

connect-r

Connect-R, un tată de milioane! Ce gest impresionant a făcut pentru soţia şi fiica sa

De când a devenit tătic, Connect-R a devenit mult mai responsabil. Este un familist convins şi a demonstrat-o încă o dată, dacă mai era cazul.

anna-lesko-baie

Anna Lesko s-a pozat nud, la plajă! Deja ne este dor de vară

Anna Lesko a încins Instagramul cu o fotografie pe care nici cei de la Playboy nu au reuşit să o facă. Anna s-a pozat nud, iar comentariile fanilor au luat-o razna.

liviu-teodorescu-header

Liviu Teodorescu a lansat “Nu e Treaba Mea”, prima piesa din proiectul #LiTEMoments

Nu e Treaba Mea deschide proiectul LiTEMoments ce contine patru piese inspirate din trairi reale, cu care se confrunta fiecare dintre noi la un moment dat, atunci cand orgoliul ajunge sa domine sentimentele.

Ultimele știri

Lidia Buble/ Foto: Facebook

Reacțiile fanilor când au văzut-o pe Lidia Buble într-o cămașa decoltată: „Păcat că nu se îmbrăcau așa și profesoarele mele”

hailey (30)

De ce a ales Hailey Bieber să-și țină departe fiul de părinții ei. Momentele care au dus la tensiunile din familie

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, pe scenă într-o pereche de pantaloni scurți și un top minuscul. Artista a făcut spectacol la festivalul de muzică din Texas

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Concursuri

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!