Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan DAVID GUETTA - BABY DONT HURT ME (NEW PW)

Știri

selena-gomez-clip-horror-instagram

Selena Gomez apare într-un clip, care este destul de creepy | VIDEO

Selena Gomez şi Petra Collins au pus la care proiectul "A love story", care beneficiază de un clip horror. Nu este prima dată când cele două fac echipă. Petra a regizat două dintre clipurile Selenei, este vorba de cele la piesele "Fetish" și "Bad Liar".

blue-ivy-reactie-concert-beyonce-jay-z

Reacţia lui Blue Ivy spune totul despre cât de hot este show-ul părinţilor săi, Beyonce şi Jay-Z | VIDEO

Beyonce şi Jay-Z sunt din nou pe val. Cei doi concertează împreună în cadrul turneului mondial - On The Run II. Mai mult, la finalul concertului de pe London Stadium, Beyonce şi Jay-Z au anunţat apariţia surpriză a unui album comun. Videclipul primului cântec a fost realizat la muzeul Luvru din Paris.

sore-toate-fetele

Sore a lansat single-ul "Toate fetele", imnul fetelor care ştiu ce vor | VIDEO

"Toate fetele" este noua melodie lansată de Sore, un adevărat imn al fetelor, o melodie plină de energie şi poftă de viaţă.

noaptea-tarziu-parodie-ma-doare-la-bac

Piesa "Mă doare la bass" a lansat un adevărat trend în România! Parodiile postate de Noaptea Târziu şi Esca

Marius Moga a lansat joi, 14 iunie, cel mai recent single, "Mă doare la bass", împreună cu Shift şi What’s Up. Piesa a intrat in top 3 trending pe YouTube foarte rapid şi a lansat un adevărat trend în rândul vedetelor din România.

alexia-eram-header-instagram

Cu ce ţinută a impresionat Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la balul de absolvire al liceului

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a avut una dintre cele mai stilate apariţii la balul de absolvire al liceului. Ea a fost însoţită de iubitul ei, cântăreţul Mario Fresh.

Neymar-meme6-frizura-header

Cele mai tari meme-uri despre frizura lui Neymar de la Cupa Mondială din Rusia

Brazilia nu a impresionat în primul meci de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia. A scos doar o remiză cu Elveţia, scor 1-1. Starul naţionalei Braziliei, Neymar, a fost şters şi nu a ieşit în evidenţă decât cu noua frizură.

maluma-header-hepta

Veste foarte proastă primită de Maluma înaintea concertului de la Bucureşti

Maluma va concerta la Bucureşti, pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino El Carrusel, care va avea loc la Romexpo până pe 1 iulie.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!