Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan MR. PROBZ - WAVES

Știri

mike-matt-brad-pitt

Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pentru a semăna cu Brad Pitt. Cum arată acum

Doi fraţi au devenit celebri după ce au cheltuit 20.000 de dolari pe operaţiile plastice pentru a arăta ca Brad Pitt. Matt şi Mike Schleep au fost motivaţi să apeleze la intervenţii chirurgicale, deoarece ei credeau că, dacă vor arăta ca Brad Pitt, îi va ajuta să aibă mai mult succes la femei.

Johnny-Depp-header

Johnny Depp a ajuns de nerecunoscut! Şi-a anulat toate conferinţele de presă

În ultima perioadă, Johnny Depp şi-a îngrijorat apropiaţii cu apariţiile sale. Actorul este mult slăbit şi mulţi se tem că acesta ar suferi de o boală gravă.

klaty-perry-shht-hepta-header

Ce avere are Katy Perry? Când s-a uitat în conturi nu i-a venit să creadă

La 33 de ani, Katy Perry nu mai are grija zilei de mâine, asta pentru că averea sa este una considerabilă. Katy face bani nu numai din muzică, ci şi din reclame şi alte activităţi conexe.

cerere-casatorie-profm-on-top-header

Moment unic la ProFM On Top: A fost cerută în căsătorie!

Ediţia din acest an a ProFM On Top a fost unică din multe puncte de vedere. A plouat pe aproape toată durata evenimentului, dar artiştii s-au respectat şi au cântat pentru cei care se aflau sub umbrele.

viral-valuri-capitala

VIRAL | Ce sporturi au practicat unii români pe valurile din Capitală | VIDEO

Duminică după-amiază, o ploaie torenţială a surprins autorităţile care nu au ştiut cum să reacţioneze la valurile de apă din Capitală. Unii români au făcut haz de necaz şi potrivit vorbei "Hai afară la zăpadă" au adaptat-o pentru vară în "Hai afară la apă".

ale-velea-antonia-roast-print-screen

Lui Alex Velea i s-a făcut roastul! Până şi Antonia a făcut glume tari la adresa lui | VIDEO

Gaşca din seria "Râzi ca prostu'" s-a adunat pentru un episod unic. Alex Velea a acceptat să i se facă roastul și să îi lase pe comedianții prezenți, Teo, Vio, Toma, Sergiu și Maria să facă tot felul de poante pe seama lui.

delia-profm-on-top-bun

Cele mai tari ţinute pe care artiştii le-au purtat la ProFM On Top 2018

Joi, 14 iunie, s-a desfăşurat o nouă ediţie ProFM On Top. Delia şi gaşca de artişti de la Global Records nu s-au speriat de ploaie şi au cântat pentru ascultătorii ProFM. Show-ul a fost transmis LIVE pe UTV, Facebook ProFM România şi ProFM.ro.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!