Bucuresti | 102,8FM Lost Control cu Marc Rayen INNA - PENTRU CA

Știri

ronaldo-vacanta-grecia

Cristiano Ronaldo a lăsat un bacşiş uriaş angajaţilor unui hotel din Grecia

După eliminarea timpurie a naţionalei Portugaliei de la Cupa Mondială din Rusia, Cristiano Ronaldo şi-a luat familia şi a plecat într-o vacanţă în Grecia. Tot acolo a negociat şi semnat transferul său de la Real Madrid la Juventus Torino.

michelle-williams-instagram

Michelle Williams (Destiny's Child), internată într-o clinică de psihiatrie. Mesajul postat pe Instagram

Michelle Williams, fosta membră a trupei Destiny’s Child, s-a internat într-o clinică de psihiatrie, după ce a mărturisit că suferă de depresie şi anxietate de câţiva ani şi s-a gândit chiar la sinucidere.

narcos-sezon4-header

Sezonul 4 din serialul Narcos îl putem vedea în acest an. Sunt schimbări majore în Narcos: Mexico | VIDEO

A trecut un an de când s-a terminat sezonul 3 din Narcos, un serial pe care mulţi l-au devorat pe nerăsuflate. Cu toţi speram să existe şi sezonul 4, pentru că asta ne indica finalul sezonului 3.

selly-dorian-popa-shift

HATZ-ul suprem s-a lansat şi este o colaborare între Dorian Popa & Shift | VIDEO

După ce cuvantul „Hatz” a devenit un trademark pentru Dorian Popa, a sosit momentul ca artistul să lanseze, alături de Shift, o piesa în spiritul celui mai popular salut al momentului şi pentru a rămâne în istoria online-ului românesc. Special guest pe această melodie este vloggerul Selly.

ariana-grande-lavanda-look-splash

Asta-i noua modă printre vedete. Ariana Grande şi-a vopsit şi ea părul în această nuanţă

Ariana Grande şi-a lansat pe 13 iulie noul single "God is a woman". Deja piesa este în trending pe YouTube. Cântăreaţa trece prin numeroase schimbări după ce a devenit logodnica actorului Pete Davidson.

brad-pitt-leonardo-di-caprio-hepta

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio trebuiau să joace în filmul "Brokeback Mountain", dar au refuzat

Regizorul Gus Van Sant a dezvăluit într-un interviu acordat IndieWire că actorii Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au refuzat să joace în „Brokeback Mountain”, povestea de dragoste dintre doi bărbaţi, peliculă care a fost nominalizată la opt categorii ale premiilor Oscar în 2006.

maddoc-johnson-america's-got-talent

Se spune despre el că este noul Eminem. Puştiul a ridicat sala în picioare | VIDEO

La 13 ani, acest puşti a demonstrat că talentul nu are vârstă. Maddoc Johnson din Portsmouth a fost vedeta noului sezon al show-ului America's Got Talent.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!