Bucuresti | 102,8FM DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

Știri

selena-gomez-prietene-instagram

Selena Gomez şi-a sărbătorit ziua de naştere cu stil. La party-ul de pe iaht a fost şi presupusul ei iubit

Prietenii Selenei Gomez nu vor uita niciodată aniversarea de 26 de ani a artistei. Mai întâi ei au pus la cale o petrecere surpriză pentru Selena, la care şi-a adus aportul şi Taylor Swift. Apoi a fost rândul cântăreţei să-i surprindă cu un party pe un iaht.

sedinta-foto-crocodili-header

Şedinţă foto printre crocodili | Ele sunt cele mai curajoase modele | VIDEO

Şedinţele foto au ajuns la un nivel greu de imaginat. Fotograful Ken Kiefer a avut o ideea de a-şi fotografia soţia şi un model chiar în mijlocul crocodililor. Astfel, #nofilter este în cea mai pură formă.

grigor-dimitrov-nicole-scherzinger-saint-tropez-hepta-header

Grigor Dimitrov şi Nicole Scherzinger au oferit imaginile zilei! Momente hot în Saint Tropez

Tenismenul Grigor Dimitrov şi cântăreaţa Nicole Scherzinger s-au distrat pe un iaht, la Saint Tropez. Ei sunt împreună de aproape trei ani, după ce Nicole s-a despărţit de campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton.

selena-gomez-petrecere-surpriza

Imagini de la petrecerea surpriză pentru Selena Gomez. Ce cadou i-a trimis Taylor Swift

Duminică, 22 iulie, Selena Gomez a împlinit 26 de ani. Încă nu a postat pe Instagram imagini de la petrecerea surpriză pe care i-au organizat-o prietenii săi apropiaţi, dar am găsit câteva imagini pe conturile celor care au participat la party.

andra-maruta-david-eva

Fetiţa Andrei a împlinit 3 ani! Imagini de la petrecerea micuţei Eva

Pe 23 iulie, fiica Andrei a împlinit trei ani. Cu siguranţă, Eva va primi multe cadouri de ziua ei, dar o urare cu cu adevărat specială a primit din partea mamei sale.

Inna_SiMama-header

Concert INNA pe 25 iulie. Biletele? Câte unul pentru fiecare fan (P)

E sezonul festivalurilor și al celor mai tari concerte, așa că pregătește-te pentru ceva wow: miercuri, 25 iulie, INNA va cânta noile sale piese în cadrul unuia dintre cele mai inedite concerte din cariera sa, iar fanii ei de pretutindeni o vor putea aplauda live, chiar din fața telefonului.

bug-mafia

B.U.G. Mafia are trei piese noi. Le poti asculta aici | AUDIO

Chiar dacă Tataee a plecat definitiv din ţară cu familia, trupa B.U.G. Mafia îşi continuă activitatea.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!