Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM POST MALONE - CHEMICAL (NEW PW)

Știri

Grecia-7 W

Zile de foc în Grecia: Echipa de corespondenți Digi 24 a realizat, în medie, 17 transmisiuni pe zi

Echipa Digi 24 care a ajuns în Grecia, miercuri, a transmis nu mai puțin de 17 corespondențe pe zi, din Mati, satul distrus de incendiile devastatoare izbucnite la începutul acestei săptămâni.

magar-zebra-egipt

Aşa ceva! O grădină zoologică a pictat un măgar, ca să pară că-i o zebră

Ştim că în România, gazonul ars de pe unele stadioane a fost vopsit ca să pară că e verde, dar alţii au dus conceptul la un alt nivel.

smiley-aniversare-instagram

Smiley a împlinit 35 de ani! Vezi ce surpriză ţi-a pregătit

Pe 27 iulie, Smiley a împlinit 35 de ani. Pe numele său adevărat, Andrei Tiberiu Maria, artistul ţi-a pregătit o surpriză chiar de ziua sa.

the-weeknd-tokyo-instagram

The Weeknd s-a întors la fosta iubită. Aceasta a făcut publice fotografiile cu ei

Pentru The Weeknd povestea de dragoste cu Selena Gomez, care s-a terminat urât, este de istorie. Selena s-a întors la fostul iubit, Justin Bieber, dar relaţia s-a stins iar după câteva luni.

game-of-thrones-sezonul8

HBO a anunţat când va fi difuzat ultimul sezon din Game of Thrones

Aşteptarea este grea pentru fanii Game of Thrones, dar directorul de programe de la HBO le-a dat vestea cea mare. A anunţat când va fi difuzat ultimul sezon al serialului.

maluma-selena-gomez-header

Selena Gomez l-a adus cu picioarele pe pământ pe Maluma, după propunerea pe care i-a făcut-o

Selena Gomez a avut o reacţie dură la adresa lui Maluma, după ce acesta a spus că artista a refuzat să colaboreze cu el. La începutul anului, pe când înregistra pentru albumul F.A.M.E., Maluma şi-a dorit să scoată o piesă cu Selena, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

model-h&m-vergeturi-header

H&M a renunţat la retuşarea în Photoshop a modelor sale. Iată cum arată acestea în realitate

H&M a luat o decizie curajoasă privind campaniile de promovare a produselor sale. Compania a decis să nu mai retuşeze fotografiile cu modelele, preferând imaginea lor naturală.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!