Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

demi-moore-bruce-willis-captura-comedy-central

Demi Moore i-a făcut roast-ul lui Bruce Willis şi a ridicat sala în picioare | VIDEO

Actriţa Demi Moore a fost invitat supriză al programului „The Comedy Central Roast of Bruce Willis”, unde a făcut mai multe glume pe seama fostului ei soţ, actor cunoscut din filme ca „Die Hard” şi „The Sixth Sense”.

messi-fotografie-barcelona

Motivul real pentru care Messi stă întotdeauna la poze în colţul din stânga

S-au scris multe despre Lionel Messi, dar întotdeauna se mai găseşte câte ceva de spus. În spatele uriaşului talent fotbalistic, Messi este până la urmă un om, deşi evoluează la echipa "extratereştrilor", FC Barcelona.

robert-pattinson-hepta

Robert Pattinson a confirmat relaţia cu fosta iubită a lui Bradley Cooper

Au trecut zece ani de la mediatizata relaţie între Robert Pattinson şi Kristen Stewart, care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale seriei de succes Twilight.

dani-vitale-demi-lovato-instagram-header

Ea este cea care i-ar fi oferit droguri lui Demi Lovato. Ce declaraţie a făcut dansatoarea cântăreţei

Demi Lovato încă rămâne în spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, acolo unde a fost internată de urgenţă în urma unei supradoze. Artista nu se simt foarte bine, încă are ameţeli şi febră puternică, iar medicii au decis să n-o externeze.

rihanna-header-hepta

Rihanna a relansat un trend al anilor '90. Şi în România a prins foarte tare

Rihanna s-a întors la un trend al anilor '90 cu ocazia pictorialului din revista Vogue, ediţia din Marea Britanie. Cântăreaţa a vorbit despre faptul că se simte mândră că este o femeie cu "fund şi coapse" şi că nu încearcă să se înscrie în anumite standarde fizice.

matteo-matinal-vacanta-header

Matteo a povestit cea mai tare fază pe care a trăit-o cu Velea. Au cerut "gem porţionat" | VIDEO

Matinalul de vacanţă a început în forţă. Ruby şi Matteo au fost invitaţii Dianei şi ai lui Noonoo Semen, la matinalul ProFM. Suntem cu gândul la concediu sau vacanţă, aşa că toţi am adoptat modul chill.

puzzle-gemene-plaja-header

Crezi că stai bine cu vederea, atunci găseşte rapid gemenele de pe plajă

În caz că te plictiseşti şi nu apare la orizont niciun party, atunci îţi poţi testa acuitatea vizuală cu puzzle-ul care a devenit viral.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!