Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE IRAIDA - LAS-O ASA (NEW PW)

Știri

bieber-baldwin-retautant-la-hepta

Hailey şi Bieber s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Hailey Baldwin şi Justin Bieber au dus relaţia lor la nivelul următor. După ce s-au logodit în secret, acum cei doi se pare că sunt deja soţ şi soţie. Hailey poartă pe deget o verighetă, ceea ce până acum nu s-a întâmplat.

untold-header

Super veste pentru cei care nu pot ajunge la Untold. Cum pot vedea concertele live

O parte dintre concertele programate în cadrul festivalului Untold de la Cluj-Napoca vor putea fi urmărite live, în premieră, pe canalul de YouTube al evenimentului, în perioada 2 - 5 august.

ami-life-parodie-header

Tipul ăsta parodiază cele mai tari vedete de pe Instagram într-un mod original

Unii au idei originale pentru a ne face să râdem, dar în acelaşi timp reuşesc să-şi ridice conturile de Instagram doar cu câteva postări. Un tip şi-a făcut un obicei în a parodia vedetele. Contul său de Instagram este plin de astfel fotografii.

feli-red-instagram

Feli a dezvăluit ce nume îi va pune fetiţei pe care o va naşte curând. Are legătură cu desenele animate

În mai puţin de trei luni Feli va deveni mămică. Ea a dezvăluit într-un interviu sexul copilului şi numele pe care-l va purta micuţa.

demi-lovato-instagramu

A fost făcută publică înregistrarea apelului de urgenţă făcut în cazul lui Demi Lovato | AUDIO

La mai puţin de o săptămână de când Demi Lovato a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze a fost făcută publică conversaţia telefonică între o prietenă a artistei şi cei de la dispeceratul de urgenţe.

arnold-schwarzenegger-jay-leno-tanc

Arnold Schwarzenegger a distrus o limuzină cu ajutorul unui tanc | VIDEO

Arnold Schwarzenneger a fost invitat la emisiunea Garage a lui Jay Leno pentru a-şi arăta tancul M-47 Patton. Actorul a povestit cum a intrat în posesia tancului, după care a făcut o demonstraţie de forţă.

RANDI-NEPOT-ANDREI

N-ai să ghiceşti ce poreclă avea Randi în copilărie. Interviu în premieră cu Randi și nepotul său, Andrei | VIDEO

Randi şi nepotul său Andrei au fost vedetele unui interviu funny realizat de Famous Production. Cu această ocazie am aflat multe lucruri noi despre Randi.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!