Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JUSTIN BIEBER - LOVE YOURSELF

Știri

pink-carey-hart-hepta

Ce mesaj le-a transmis Pink haterilor care o acuză că şi-a anulat un concert, apoi s-a relaxat pe plajă

Pink a fost nevoită să posteze un mesaj pe Instagram în care să le explice fanilor de ce şi-a anulat un concert în Australia.

armin-van-buuren-untold-2018

Ce a declarat Armin van Buuren după show-ul de şapte ore de la UNTOLD

Armin van Buuren a încheiat ediţia din acest an a festivalului UNTOLD cu un set care s-a întins pe durata a şapte ore. Şi anul trecut, Armin a mixat timp cinci ore. Acum a urcat pe scena principală la ora 02.25 şi a încheiat dimineaţă la 09.20.

eadington-selfie-8ani-timelapse

Crezi că eşti tare în selfie-uri? Tipa asta şi-a făcut zilnic timp de 8 ani. Iată rezultatul | VIDEO

Moda selfie-urilor pare că apune, dar unii încă o consideră la modă. Există persoane care au dus selfie-urile la un alt nivel. O tipă din Kansas, Statele Unite, şi-a făcut zilnic câte unul, timp de opt ani.

demi-lovato-abatuta-hepta

Prima declaraţie a lui Demi Lovato după supradoza de droguri

Demi Lovato a vorbit pentru prima dată de când a fost internată de urgenţă în urma unei supradoze de droguri. Două săptămâni au trecut de la acel moment, perioadă în care a fost sub stricta supraveghere a medicilor.

rick-genest-zombie-boy-hepta

Lady Gaga a făcut anunţul pe Twitter. Vedeta clipului "Born this way" a murit la 32 de ani

Modelul canadian Rick Genest, cunoscut ca Zombie Boy, care a apărut şi în videoclipul piesei "Born This Way", interpretată de Lady Gaga, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani.

nicole-schezinger-billboard-hepta

Nicole Scherzinger va concerta la Cerbul de Aur. În ce seara va cânta şi cât va costa biletul

Nicole Scherzinger, fostă membră a grupului Pussycat Dolls, va susţine un recital în seara de gală a festivalului Cerbul de Aur.

LiviuTeodorescu Scris in stele

Muzică nouă | Liviu Teodorescu - "Scris în Stele" | #LiTEmoments Vol.2

Liviu Teodorescu încheie al doilea sezon al proiectului muzical #LiTEmoments pe care l-a lansat în urmă cu un an, cu single-ul „Scris în stele”. A treia piesa, la fel ca şi celalte două piese lansate săptămânile trecute „Toate momentele” şi „Să nu te prind” au fost scrise şi compuse de artist în studioul său LiTE Music, acolo unde alături de trupa sa s-a ocupat şi de productia piesei.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!