Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE HUGEL - I ADORE YOU (NEW PW)

Știri

untold-incendiu-2018

Incendiu la UNTOLD | O parte din scenă a luat foc | VIDEO

A fost panică, joi seară, în prima zi a festivalului UNTOLD din Cluj-Napoca. Un echipament de pe scenă a luat foc, chiar în timpul unui concert.

maisie-williams-prieteni-hepta

O actriţă din Game of Thrones şi-a lansat propria reţea de socializare

Dacă te-ai săturat de Facebook, Instagram, Snapchat, Tinder şi alte reţele de socializare, atunci şă ştii că ai alternative. Până la urmă, nici Facebook-ul nu mai este ce-a fost odată. Găseai lucruri mişto de citit prin feed, erau fotografii de artă, locuri cool de văzut şi aveai recomandări sincere, nu bazate pe fake sau publicitate pe faţă.

pedro-pascal-narcos

Îl ştii din Game of Thrones şi Narcos, dar uite cum s-a transformat pentru rolul din "Wonder Woman"

José Pedro Balmaceda Pascal sau mai pe scurt Pedro Pascal este un actor origini chiliene pe care-l ştii cu siguranţă din serialul Narcos unde l-a interpretat pe agentul Pena.

shakira-clandestino-music-video-social

Skakira şi Maluma au lansat cel mai fierbinte clip al verii - "Clandestino" | VIDEO

Pe 8 iunie, Shakira şi Maluma au urcat pe YouTube noul lor single, "Clandestino". A fost doar varianta audio, asta pentru că programul celor doi nu le-a permis să filmeze clipul. Ambii sunt în turnee mondiale unde-şi promovează noile albume.

paul-walker-vin-diesel

Dezvăluiri emoţionante despre ultimele clipe din viaţa lui Paul Walker, făcute de mama actorului

Mama actorului american Paul Walker a dezvăluit mai multe detalii despre decesul fiului său din anul 2013. În documentarul „I am Paul Walker”, mama sa, Cheryl, a vorbit despre pierderea acestuia.

delia-fresh-instagram

"Nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef". Delia, viaţa de artist

Delia este un nume important în industria muzicală din România, fiind unul dintre cei mai de succes artişti din ultimii ani. Mulţi au descoperit-o după perioada N&D, dar e bine şi aşa decât deloc.

in-my-geelings-header

Ce trebuie să ştii despre "In My Feelings", noua provocare de pe net. Tot mai mulţi îşi riscă viaţa VIDEO

Permanent apar provocări pe net, unele dintre ele devenind populare. Îţi amintim doar două: Harlem Shake şi Ice Bucket Challenge.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!