Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM G EAZY - HATE THE WAY

Știri

dua-lipa-NY-instagram

Pe Dua Lipa o ştie o lume întreagă, dar uite cum arată sora ei

Dua Lipa este o artistă la modă, asta şi datorită hiturilor din ultimii ani. Cel mai nou "One Kiss" este printre cele mai difuzate la posturile de radio.

selena-gomez-black-hepta

Selena Gomez a fost surprinsă cu noul iubit. S-a aflat cine este misteriosul bărbat

Ceea ce până acum era la nivel de zvon a devenit o certitudine. Selena Gomez are un nou iubit, primul după despărţirea de Justin Bieber, care s-a logodit cu Hailey Baldwin.

michelle-barack-obama

Michelle şi Barack Obama au făcut show la concertul lui Beyonce & Jay-Z | VIDEO

Michelle şi Barack Obama s-au distrat pe cinste la concertul lui Beyonce şi Jay-Z din Maryland, de pe 28 iulie. Evenimentul a făcut parte din turneul On The Run II şi s-a desfăşurat pe FedExField Arena.

nopatea-tarziu-betoniera

Parodie nouă | Noaptea Târziu - "BETONIERA" (Cover Lino Golden ft. Aspy - Panamera)

Băieţii de la Noaptea Târziu au lansat o nouă parodie. Au transformat hitul "Panamera" al lui Lino Golden şi Aspy în "Betoniera".

beyonce-selena-gomez

Cât câştigă la fiecare postare pe Instagram Beyonce, Selena Gomez, Justin Bieber şi Kylie Jenner

Statutul de influencer pe reţelele de socializare îţi poate aduce mulţi bani, dacă ai numeroşi followers. În România, de pe la 10.000 de urmăritori începi să contezi cu adevărat.

saber-elizya-electric-castle

(P) Electric Castle, unul dintre cele mai cool festivaluri din România, a fost și anul acesta un succes!

Mii de tineri din întreaga țară, dar și din afara României, au petrecut câteva zile de neuitat la Castelul Bánffy din Bonțida. Dupa 5 zile in care ne-am bucurat de muzica bună şi spiritul specific Electric Castle 2018, aflăm cu entuziasm că deja s-au pus în vânzare primele 5.000 de bilete pentru ediţia de anul viitor.

david-beckham-instagram

David Beckham, schimbare majoră de look! A renunţat la frizura cu care s-a afişat în ultimii ani

David Beckham a trecut la frizura de vară. Fostul star al lui Manchester United şi al naţionalei Angliei a renunţat la frizura cu care s-a afişat în ultimii ani şi s-a tuns scurt.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!