Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ADAM PORT - MOVE (NEW PW)

Știri

avicii-instagram-final

Ultima piesă compusă de Avicii în colaborare cu Chris Martin de la Coldplay, gata de lansare

Au trecut cinci luni de la moartea lui Avicii, dar colaboratorii săi îi continuă munca. Carl Falk, cu care Avicii a lucrat mult timp, a anunțat că a terminat producția piesei "Heaven", care este o colaborare a lui Avicii cu Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay.

Célébrités arrivent au défilé Stella McCartney à l'opéra Garnier à Paris

Ellie Goulding s-a logodit! Iată cine este alesul

Ellie Goulding este cea mai nouă artistă care se adaugă pe lista celor care și-au schimbat statutul în acest an. Ellie a anunțat că s-a logodit. Potrivit obiceiului în Marea Britanie, ea a făcut anunțul într-un ziar.

beyonce-vogue-instagram-header

Beyonce, dezvăluiri în premieră despre viaţa sa "Am trecut prin iad şi înapoi"

Beyonce este coperta revistei Vogue, numărul din septembrie. Cu această ocazie, ea a vorbit în interviul din publicaţie despre viaţa sa personală, multe dintre declaraţii fiind în premieră.

keanu-reeves-admiratoare-imbratisare-header-hepta

Keanu Reeves, de nerecunoscut! Look-ul său pare neîngrijit, dar farmecul său a rămas intact

Keanu Reeves este unul dintre cei mai cool actori. Este foarte discret şi cu mult simţ, iar aceste lucruri le-a dovedit de atâtea ori. Pe 13 iulie, Keanu Reeves şi-a lansat noul film, "Siberia", în care joacă alături de românca Ana Ularu.

britney-spears-brighton-pride-hepta

Britney Spears a comis-o rău! Ce l-a întrebat pe dansatorul ei în mijlocul concertului | VIDEO

Sunt deja celebre gafele unor artişti care au concertat la Bucureşti şi au salutat publicul ca şi cum ar fi fost la Budapesta. Adică, în loc să spună "Hello, Bucharest" ei au spus "Hello, Budapest!".

pavel-bartos-studio-vocea-romaniei-2018

Cum arată noul studio de la Vocea României. Pavel Bartoş l-a arătat în premieră | VIDEO

Noul sezon al show-ului Vocea României vine cu multe schimbări. În primul rând, pe lista antrenorilor au apărut două nume noi: Irina Rimes şi Andra. Ele i-au înlocuit pe Adrian Despot şi Loredana.

foto concurs moga-bass-yacht

Cine sunt cei 50 de party people norocoşi care vor apărea în următorul videoclip DeMoga Music!

Vara asta îi doare la bass pentru că merg la party pe yacht! Cine sunt cei 50 de party people norocoşi care vor apărea în următorul videoclip DeMoga Music!

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!