Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA YEARS & YEARS - 2015 - TAHE SHELTER

Știri

pink-fan-leah-australia

Gest minunat făcut de Pink! Și-a oprit concertul pentru a citi mesajul unei fane din public

Pink și-a întrerupt concertul din Brisbane, Australia, pentru a îmbrățișa o adolescentă de 14 ani din public. A făcut acest gest după ce a primit un mesaj din partea admiratoarei sale.

simona-halep-vogue-instagram

Simona Halep, pictorial spectaculos pentru Vogue! Nr.1 mondial așa cum n-ai mai văzut-o niciodată

Simona Halep, nr.1 WTA, a realizat un pictorial în celebra revistă Vogue, înainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

maluma-instagram-headarul

Maluma a postat o fotografie editată în Photoshop și acum toată lumea râde de el

Maluma a impresionat la MTV VMA, gala desfășurată pe 20 august la New York, dar fanii nu l-au iertat pentru gafa făcută de artist. Ei s-au legat de fotografia postată de acesta pe Instagram în care-și promova noul single "Mala Mia".

Ariana Grande, Pete Davidson, Blake Lively, Camila Cabello at 2018 MTV Music Video Award at Radio City Music Hall in New York

Ariana Grande a anunțat când se va căsători cu actorul Pete Davidson

Ariana Grande și Pete Davidson se pregătesc de nuntă deși au o relație de doar câteva luni. Cântăreața a vorbit despre relația cu Pete într-un interviu pentru Good Morning America.

andra-cantare-dimineata-blana

Surpriza verii | Andra are o piesă nouă în colaborare cu un superstar al muzicii latino | VIDEO

După colaborarea cu Pachanga la piesa "Sudamericana" de la începutul verii, Andra are o altă colaborare tare. Soțul Andrei, Cătălin Măruță, o postat un spoiler alert pe Facebook.

maldive-relaxare

Ți-am găsit job-ul de vis! Stai la relaxare în Maldive și mai ești și plătit pentru asta

În caz că încă nu ți-ai găsit job-ul de vis, există pe piață o ofertă incredibilă, dar adevărată. Un resort de lux din Maldive angajează pe cineva care să vândă cărţi pe o insulă.

lora-shift-pana-in-rai

Muzică nouă | Lora feat. Shift - "Pâna în Rai" (Official Music Video)

Vara continuă să ne aducă surprize muzicale și cele mai hot piese, iar de data aceasta este vorba despre o colaborare pe cât de surprinzătoare, pe atât de dorită.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!