Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER VANOTEK - BETTER NOW (NEW PW)

Știri

rihanna-savage-fenty-instagram

Rihanna îşi va prezenta noua colecţie de lenjerie intimă la Săptămâna Modei de la New York

Rihanna a devenit un trend setter în lumea modei, deși nu este designer vestimentar. Notorietatea pe care o are în lumea muzicii a ajutat-o să-și facă un nume și în modă.

nicki-minaj-bani

Nicki Minaj este "Regina Muzicii Rap", iar conturile din bancă dovedesc acest lucru

Nicki Minaj este o artistă aparte în industria muzicală. Talentul său muzical este foarte bine împachetat și marketat cu imaginea sa. Ținutele extravagante purtate de Nicki îi scot întotdeauna în evidență formele corpului, la care au contribuit "Mama natură" și chirurgii esteticieni.

John Cena at 'Jimmy Kimmel Live' in LA

Credeai că John Cena e trecut? Cum poate să arate superstarul din wrestling la 41 de ani | VIDEO

Luptătorul și actorul John Cena își pregătește revenirea în ring cu un supershow. "Super Show-Down" se va desfășura pe 6 octombrie in Melbourne.

satra-BENZ-whatsUP-treba-mea

Muzică nouă | What's UP feat. Satra B.E.N.Z. - "Treaba mea" (Official Video)

What’s UP este un artist versatil care ne prezintă o latură a sa total diferită și lansează alături de controversații Șatra B.E.N.Z. o piesă statement cu titlul „Treaba Mea”.

connect-r-maluma-de-romania-facebook-header

Connect-R și-a schimbat look-ul după anunțul divorțului de Misha! "Nu mai e Maluma de România"

Pe 14 august, Connect-R i-a surprins pe mulți cu anunțul privind divorțul de Misha. Deși erau despărțiți de mai bine de un an, Connect-R abia în 2018 a anunțat că el și Misha nu mai sunt împreună.

ruby-tatuaj-spate-instagram

Ruby și-a arătat tatuajul care-i acoperă tot spatele. Așteptăm să ne spună și ce reprezintă

Ruby a luat-o pe urmele lui Alex Velea și este aproape să-și umple tot corpul cu tatuaje. Cel mai nou este unul imens care-i acoperă tot spatele.

pink-fan-leah-australia

Gest minunat făcut de Pink! Și-a oprit concertul pentru a citi mesajul unei fane din public

Pink și-a întrerupt concertul din Brisbane, Australia, pentru a îmbrățișa o adolescentă de 14 ani din public. A făcut acest gest după ce a primit un mesaj din partea admiratoarei sale.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!