Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER JASON DERULO - WHEN LOVE SUCKS (NEW PW 2)

Știri

Selena Gomez Takes A Selfie With A Fan At The World Premiere Of Hotel Transylvania 3 Summer Vacation In Los Angeles

Toată lumea o știe de Selena Gomez, dar cântăreața mai are un prenume. Iată care este acesta

Selena Gomez nu a avut nevoie de un nume de scenă, asta pentru că cel din "buletin" sună destul de bine. Toată lumea o știe de Selena Gomez, dar artista mai are un prenume pe care foarte puțini îl știu, pentru că nu s-a prea vorbit de acest lucru.

Venice Film Festival - Opening Red Carpet

Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez, a atras toate privirile cu rochia transparentă purtată la Veneția

Georgina Rodriguez a avut o apariție strălucitoare la ceremonia de deschidere a ediției din acest an a Festivalului de Film de la Veneția.

monoir-dara-mytime

Muzică nouă | MONOIR feat. DARA - "My Time" (Lyric Video)

Monoir, producătorul hit-ului international „Lost in Istanbul”, lansează alături de cântăreața de origine bulgară DARA, piesa „My Time”.

*EXCLUSIVE* Bruno Mars looks to have packed on the pounds while on vacation with girlfriend Jessica Caban

Imagini hot cu Bruno Mars și iubita lui, Jessica Caban, pe o plajă din Mexic

Turneul mondial "24 k Magic" al lui Bruno Mars este într-o pauză până pe 7 septembrie, atunci când se va relua cu show-ul din Denver, așa că artistul și-a permis o vacanță de câteva zile.

avicii-ultima-fotografie-header

Casa din Hollywood a lui Avicii s-a vândut în secret! Iată cum arăta vila artistului

La patru luni de la moartea lui Avicii, familia acestuia i-a vândut în secret vila de lux din Hollywood. Suma primită a fost de 17,5 milioane de dolari. Este un preț foarte bun, asta pentru că DJ-ul suedez a plătit pentru casă 15.5 milioane în 2013.

Heat (1995) - filmstill

Val Kilmer a învins cancerul! Cum arăta în 2016 și cum arată acum

Val Kilmer a trecut prin cea mai dură cumpănă a vieții sale. În 2015, după un control de rutină, medicii i-au dat teribila veste actorului: ai cancer la gât!

maluma-old-school.jpg

Îl mai recunoști în aceste fotografii? Acum este idolul a milioane de femei

Îi place să-și spună "Pretty Boy" sau "Dirty Boy", iar aceste apelative sunt prezente în majoritatea pieselor sale mai recente. Un astfel de alint nu era posibil în adolescență, asta pentru că imaginea sa era cu totul alta.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!