Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THEO ROSE - NU MA DUC LA CLUB (NEW PW)

Știri

dian-nono-divertiland-header

Nono și Diana au luat lecții de Stand-Up Paddle la Divertiland Water Park | VIDEO

Distracție maximă, soare, atmosferă de vacanță și multe premii, live pe Facebook-ul ProFM! Matinalii Nono si Diana au învățat cum să manevreze Stand-Up Paddle-ul, la Divertiland Water Park.

lionel-messi-matias-messi

Fratele lui Lionel Messi, condamnat la închisoare din cauza portului ilegal de armă

Matias Messi, fratele mai mare al starului Barcelonei, Leo Messi, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare de către un tribunal din Rosario, Argentina, pentru port ilegal de armă.

Justin Bieber în New York

Justin Bieber a postat prima fotografie cu sora sa. A primit milioane de like-uri în câteva ore

Un nou membru a venit în familia lui Bieber. Tatăl său a postat pe Instagram prima fotografie cu fiica sa, Bay Bieber. Jeremy Bieber s-a căsătorit anul trecut cu Chelsey Rebelo în Jamaica, iar la nuntă a fost și Justin cu iubita lui de atunci, Selena Gomez.

avicii-2013

Tatăl lui Avicii a vorbit despre perioada grea de după moartea artistului | VIDEO

Tatăl lui Avicii a acceptat, miercuri, postum, premiul pentru "cel mai bun cântec", în numele fiului său, în timpul galei de la Stockholm Swedish Rockbjornen.

macahache-instagram

Macanache a fost săltat de poliție și dus la secție. Artistul a povestit ce s-a întâmplat

Bogdan-Constantin Dinescu, alias Macanache a fost ridicat de polițiștii locali din Capitală şi dus la secție. El a fost amendat cu o sumă uriașă pentru că a lipit afișe în centrul Bucureștiului.

International Jazz Day Concert At The White House - Washington

A murit Aretha Franklin. "Regina muzicii soul" s-a stins la 76 de ani

Aretha Franklin, supranumită "Regina Muzicii Soul", care a devenit prima femeie inclusă în Rock and Roll of Fame, a murit la Detroit la vârsta de 76 de ani.

matthew-koma-hilary-duff

Matthew Koma așteaptă un copil cu o cântăreața celebră. Relația lor a fost una tumultoasă

Matthew Koma este unul dintre artiștii cei mai dufuzați la radio în acest an. "De vină" este piesa "Kisses Back" care a ajuns un superhit global.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!