Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MAROON 5 - DONT WANNA KNOW

Știri

Ed Sheeran performs at the Citi Concert Series in New York City

Ed Sheeran s-a căsătorit în secret? "Nu am vrut să fac public acest lucru" | VIDEO

Să le spunem casa de piatră? Se pare că da. Ed Sheeran ar fi deja căsătorit cu iubita sa din liceu, Cherry Seaborn. Ed a vorbit cu Scott Evans, realizatorul emisiunii Access Hollywood.

2018 French Open - Day Three

Echipamentul Serenei Williams, inspirat din filmul Black Panther, a fost interzis

S-a iscat o întreagă polemică în legătură cu costumul purtat de Serena Williams, la ediția din an a turneului Roland Garros. Ținuta ei, inspirată din blockbuster-ul Black Panther, a fost cea care a atras toate privirile, dar și numeroase critici.

Created with GIMP

Mariah Carey, transformare majoră în urma dietei. Cum arată după ce a dat jos 20 de kg

Mariah Carey a suferit o transformare spectaculoasă după ce a intrat la dietă. Mulți spun că și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, dar artista nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

Snoop Dogg talks to a large crowd about his hair styles over the years and how he accomplished them at Beautycon at the Los Angeles Convention Center in Los Angeles, CA

Snoop Dogg și-a anulat concertul din București, cu două zile înaintea evenimentului

Snoop Dogg și-a anulat concertul programat pe 29 august, la Arenele Romane. Rapperul se va întoarce la București, dar abia în 2019, atunci când va susține un concert aniversar live.

intrus-concert-beyonce-jay-z-atlanta

Haos la concertul lui Beyonce și Jay-Z după ce un intrus a urcat pe scenă. Dansatorii au intervenit primii

Momente de panică la finalul concertului pe care Beyonce și Jay-Z l-au susținut sâmbătă în Atlanta. Un intrus a pătruns pe scenă și s-a dus direct către artiști. Dansatorii au observat că acesta are un comportament ciudat, așa că au oprit coregrafia în acel moment și s-au îndreptat către suspect.

game-of-thrones-sezonul8

Au apărut primele imagini din ultimul sezon Game of Thrones | VIDEO

Ultimul sezon al serialului Game of Thrones va fi difuzat abia la jumătatea anului 2019. Până acum nu a apărut niciun teaser sau trailer, dar HBO a dat publicității primele imagini din celebra serie.

game-of-thrones-mama-dragonilor

Surpriză pentru fanii Game of Thrones! Ce va lansa HBO în luna octombrie

HBO va lansa în octombrie un nou joc video "Game of Thrones" pentru telefoane inteligente şi calculatoare, dezvoltat de Nerial, studioul premiat care se află în spatele serialului.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!