Bucuresti | 102,8FM VENGER pana la 4 cu VENGER MAROON 5 - DONT WANNA KNOW

Știri

Created with GIMP

Bluza făcută celebră de Selena Gomez costă doar 24 de dolari, iar acum stocul este aproape epuizat

Nu mai este niciun secret că marile branduri apelează la vedete pentru a le face reclamă. Din această colaborare câștigă ambele părți. Temenul folosit mai nou este influencer.

maddie-ziegler

Cât de mult s-a schimbat Maddie Ziegler, puștoaica din clipurile Siei

Este de ajuns să vezi o imagine cu Maddie Ziegler ca să-ți dai seama că o știi din clipurile Siei. A devenit cunoscută la vârsta de 8 ani când a apărut în show-ul "Dance Moms", în 2011. Din 2014 până în 2017 a apărut în şase clipuri lansate de Sia. Chiar a fost în turnee şi dansează în show-urile cântăreţei. 

EXCLUSIVE: Rihanna shows off her ample cleavage in a beige crop top and matching pants while out in NYC

Rihanna s-a fotografiat cu părinții săi, dar fanii au observat altceva la "Riri"

Rihanna postează foarte rar fotografii cu familia sa, dar mai există și excepții. Ea s-a întors acasă, în Barbados, pentru a sta câteva zile alături de părinții săi.

dean-morgan-javier-bardem

Celebrități care seamănă perfect deși nu au nicio legătură de rudenie

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca cineva să-ți spună că semeni cu cineva cunoscut. Dacă nu, încă nu e timpul pierdut. Există însă asemănări atât de mari între celebrități că ai spune că sunt frați sau surori, dar între ei nu există niciun grad de rudenie.

alexia-eram-andreea-esca

Oops! Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a făcut dezvăluiri intime despre părinții săi | VIDEO

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a devenit un influencer, deși are doar 18 ani. Este o vloggerita de mare succes, iar în cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate.

dorian-popa-adolescent-header

Fotografii unice cu Dorian Popa înainte să se apuce de sală. Ce pătrățele, ce Six-Pack

Dorian Popa este astăzi un pachet de mușchi, iar sala de antrenament este a doua sa casă. Evident, nu întotdeauna a fost așa. În adolescență, Dorian Popa era slăbuț, cu o imagine banală și nimic nu anunța ce transformări aveau să urmeze.

lidia-buble-instagram

Lidia Buble și-a anunțat prietenii să se pregătească de nuntă! A postat o foto în rochie de mireasă

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu solid de câțiva ani. Cei doi nu au ascuns niciodată că au planuri de nuntă, dar nu au dorit să grăbească în niciun fel lucrurile.

Ultimele știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!