Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA SEAN PAUL - 2005 - WE BE BURNIN

Știri

Created with GIMP

Fergie s-a riscat și a postat fotografii cu ea în costum de baie pe când avea 15 ani

Fergie, fosta componentă a trupei The Black Eyed Peas, nu credem că mai are nevoie de nicio prezentare. Cântăreața și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu două fotografii vintage. Mai precis, de când avea 15 ani.

selena-gomez-2018-instagram

Selena Gomez a postat câteva fotografii în costum de baie, iar fanii au luat-o razna

În timp ce Justin Bieber și Hailey Baldwin se pregătesc de nuntă, Selena Gomez este încă singură și se distrează de minune cu prietenele ei.

madonna-header-instagram

Madonna a împlinit 60 de ani! Cele mai controversate momente create de "Queen of Pop"

Pe 16 august, regina muzicii pop a împlinit 60 de ani. Cântăreaţa americană Madonna a sosit în vechiul oraş Marrakech, din sudul Marocului, pentru a sărbători cu fast aniversarea celor 60 de ani.

nicole-schezinger-sardinia-instagram

Nicole Scherzinger a blocat Instagramul cu aceste fotografii în costum de baie

În luna iulie, Nicole Scherzinger a schimbat prefixul. A împlinit 40 de ani, dar nu-și arată vârsta. Iubita tenismenului bulgar, Grigor Dimitrov, și-a luat o mică vacanță și s-a distrat în Sardinia.

shakira-headeru-hepta

Shakira, primele declarații despre problemele de sănătate care au obligat-o să-și amâne turneul

Shakira a avut mari probleme de sănătate în 2017 în urma cărora a fost la un pas să-și piardă vocea. Totul a început la repetițiile pentru turneul mondial "El Dorado". I-au fost afectate corzile vocale, iar artista columbiană a fost nevoit să-și amâne turneul.

delia-pictorial-viva

Delia a cedat când i s-a spus că a îmbătrânit. "Ești idiot! Incredibil de idiot!"

Delia s-a cam săturat de haterii care o critică gratuit și fără argumente. Comentariul unuia dintre ei a enervat-o atât de mult încât i-a dat replica.

clean-bandit-demi-lovato-

Astea sunt cele mai căutate trei piese din ultima săptămână pe Shazam România

Momentele grele prin care a trecut Demi Lovato în ultimele săptămâni, după supradoza de droguri, au influențat și clasamentul Shazam România.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!