Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA KUNGS - THIS GIRL

Știri

2018 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Cel mai prost îmbrăcate vedete la gala MTV VMA 2018

La ediția din acest an a MTV VMA parcă vedetele din muzică s-au întrecut în cele mai extravagante ținute. De departe, cele mai ratate apariții de pe covorul roșu le-au avut Blac Chyna, Sky, Amber Rose și Nicki Minaj.

Do Something Awards, Los Angeles, America - 14 Aug 2011

Sora lui Demi Lovato i-a făcut cel mai frumos cadou cântăreței la aniversarea de 26 de ani

Pe 20 august, Demi Lovato a împlinit 26 de ani. Nu a putut sărbători cu un party alături de prietenii ei, asta pentru că este internată într-o clinică de dezintoxicare, după supradoza de droguri care a fost la un pas să-i fie fatală.

2018 MTV Video Music Awards Press Room In New York City

Moment controversat la MTV VMA. Rita Ora s-a sărutat cu Bebe Rexha

MTV VMA este unul dintre evenimentele unde artiștii pot ieși în evidență doar cu un simplu gest, asta pentru că show-ul este foarte mediatizat.

2018 MTV Video Music Awards Press Room In New York City

MTV VMA | Camila Cabello, marea câştigătoare. Madonna, criticată pentru un tribut ratat

Cântăreaţa americană de origine cubaneză Camila Cabello a fost marea câştigătoare a celei de-a 35-a gale MTV Video Music Awards, care a avut loc luni seară la New York.

2018 MTV Video Music Awards Press Room In New York City

Cele mai transparente ținute de la MTV VMA. Rita Ora și Nicki Minaj au atras toate privirile

Camila Cabello a fost marea câştigătoare a celei de-a 35-a gale MTV Video Music Awards, care a avut loc luni seară la New York. Cabello, în vârstă de 21 de ani, a fost recompensată cu cele mai importante trofee: „Video of the Year”, pentru „Havana” (ft. Young Thug), şi „Artist of the Year”. La aceasta din urmă, ea a concurat cu Ariana Grande, Bruno Mars, Cardi B, Drake şi Post Malone.

priyanka-chopra-nick-jonas-india-instagram

Priyanka Chopra a arătat inelul primit de la Nick Jonas. Primele imagini de la logodnă

Nick Jonas și Priyanka Chopra i-au luat pe toți pe surprindere când au anunțat că se logodesc, asta pentru că sunt împreună de doar două luni.

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS

10 hituri despre care probabil nu știai că au fost compuse de Pharrell Williams

Pharrell Williams este unul dintre cei mai la modă compozitori și producători din industria muzicală. Pe lângă muzică, Pharrell este și designer vestimentar.

Ultimele știri

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!