Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan TEDDY SWIMS - BAD DREAMS (NEW PW)

Știri

2018 MTV Video Music Awards - Red Carpet

Noah Cyrus vinde cu 12.000 de dolari o sticluță cu lacrimile sale strânse după despărțirea de Lil Xan

Potrivit celebrei piese "Love don't cost a Thing", transformată în hit de Jennifer Lopez, dragostea nu costă nimic, dar tristetea vine cu un preț! Cel puțin în cazul lui Noah Cyrus, sora mult mai celebrei Miley Cyrus.

2014 MTV Movie Awards - Show

Eminem a implicat-o și pe Rihanna în disputa sa cu MGK, iar fanii s-au dezlănțuit în social media

Disputa între Eminem și Machine Gun Kelly a ajuns la apogeu, iar fanii deja nu mai suportă acest scandal. Mai mult, Eminem a implicat-o și pe Rihanna.

jennifer-lopez-selfie-sala-instagram

Jennifer Lopez a dansat provocator în fața iubitului ei. Momentul a fost filmat și urcat pe net

Jennifer Lopez arată impecabil la 49 de ani, iar imaginile cu ea spun totul. Înaintea unui concert din Las Vegas, Jennifer a dansat provocator în fața oglinzii.

rita-ora-hot-instagram-header

Rita Ora nu se dezminte! S-a pozat în bikini în Dubai, după care a anunțat cine-i "Phoenix"

Rita Ora a celebrat în avans lansarea noului ei album. Rita s-a distrat în Dubai, iar cele mai tari fotografii le-a pus pe Instagram. În Insta Story, Rita a lansat numele "Phoenix". Toți au crezut că acesta este numele noului ei iubit.

maluma-postare-instagram

Maluma a revenit la imaginea din adolescență, iar fanele sunt dezamăgite

"Pretty Boy", adică Maluma Baby, s-a săturat de imaginea sa și a trecut printr-o schimbare de look. Nu s-a tuns scurt, tip periuță, așa cum era la începutul carierei, ci a renunțat la barba, pe care unele fane o considerau ca fiind punctul forte al înfățișării sale.

feli-instagram

Vestea pe care a dat-o Feli cu două luni înainte de naștere

Viitoarea mămică, Feli, a anunțat la Dimineața Blană că nașterea este programată în jurul datei de 20 noiembrie. Tot la ProFM a mai spus ce nume va purta fetița sa și ce pofte a avut pe timpul sarcinii.

EXCLUSIVE: Demi Lovato Is Seen For The First Time Following Her Single Sober That Has Many Questioning Her Sobriety In Barcelona

Mama lui Demi Lovato a vorbit pentru prima dată despre supradoza de droguri luată de fiica sa

Mama lui Demi Lovato a făcut primele declarații cu privire la episodul în care fiica sa a fost la un un pas de moarte, în urma unei supradoze. Aceasta a fost găsită înconștientă în locuința sa din Los Angeles.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!