Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Bianca, Bodonea si Bogdan BEBE REXHA - I GOT YOU

Știri

Daily Instagram Posts

A fost la un pas de moarte. Primele imagini cu Demi Lovato după supradoza de droguri

În urmă cu două luni, Demi Lovato era găsită inconștientă în casă și dusă de urgență la spital. Cauza? Supradoză de droguri. La un pas de moarte, cântăreața a fost salvată de medici și a petrecut câteva zile bune pe patul de spital.

misha

Îmbrăcată într-un top mulat, care o face să pară dezbrăcată. Misha, fotografie de senzație pe Facebook

De mai bine de un an, Misha nu mai formează propriu-zis un cuplu cu tatăl copilului ei, Connect-R. Artista își canalizează atenția asupra carierei și îi ține la curent pe fani cu activitățile ei, publicând des pe Facebook.

Rogers Cup Montreal - Day 5

Cum arată Simona Halep când nu e pe terenul de tenis. Sportiva a impresionat în urmă cu puțin timp

Simona Halep se transformă enorm când renunță la echipamentul sportiv. Tânăra i-a impresionat pe fanii săi în urmă cu puțin timp, când a participat la petrecerea de dinaintea turneului Wuhan Open.

instagram-user-stalker

Cum poți să vezi un Insta Story fără să afle persoana care l-a creat

Termenul de stalker încă este la modă, mai ales printre cei care s-au despărțit de iubit sau iubită și vor să afle ce face fostul sau fosta, cu cine se întâlnește etc.

2018 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 2

Beyonce, acuzată de vrăjitorie de către fosta sa colegă de trupă

Beyonce se află în mijlocul unor acuzații destul de grave. Fosta sa toboșară o acuză că practică magia neagră, că i-a otrăvit pisică și că a molestat-o sexual.

EXCLUSIVE: Kim Kardashian channels Barbarella on a night out with husband Kanye West in LA

Kanye West a vorbit pentru prima dată despre presupusa aventură a soției sale cu Drake

Kanye West a reacționat pentru prima dată după zvonurile cum că soția sa, Kim Kardashian, a avut o aventură cu rapperul Drake. Deși Kim a negat o eventuală relație cu Drake, mulți continuă să creadă că între ei a fost ceva.

robert-downey-jr-tatuaj-the-avengers-header

Cele mai tari tatuaje ale actorilor care s-au atașat pentru totdeauna de rolurile lor

Unii actori intră atât de bine în pielea unor personaje încât lasă urme permanente în sufletul lor. De altfel, unii actori se confundă în ochii publicului cu imaginea unor personaje. De exemplu, când spui Jon Snow știi sigur că e vorba de Kit Harington, când spui Breakin Bad te gândești la Bryan Cranston, când spui Terminator te gândești la Arnold Schwarzenegger.

Ultimele știri

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

kelly celine

Celine Dion, în lacrimi după ce a ascultat-o pe Kelly Clarkson interpretând piesa din „Titanic”: Ai fost incredibilă. Fantastică

guesswho

Guess Who - *exemplu - Videoclip nou

ana baniciu si fiul ei

Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere în aer liber: "Ce tâmpenie să duci copilul în haosul ăla"

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!