Bucuresti | 102,8FM GRASU XXL - TU, MARIE (NEW PW)

Știri

Celine Dion și Pepe Munoz Paris

Celine Dion s-a afișat cu noul iubit, care este cu 16 mai mai tânăr decât ea

Celine Dion are un nou iubit care este cu 16 ani mai mic decât artista. Celine și Pepe Munoz au venit împreună la Săptămâna Modei de la Paris. Celine de dansatorul spaniol Pepe Munoz, în vârstă de 34 de ani, noul său iubit.

shakira rabiosa

Fotografiile pe care Shakira le vrea șterse de pe internet. Iată ce făcea acum 25 de ani

În ziua de azi, toată lumea a auzit de Shakira, dar acum 25 de ani era o necunoscută care-și dorea să ajungă cineva. Shakira a început cu telenovelele în drumul ei către succes. Imaginea ei de atunci este complet diferită față de cea de acum, dar este firesc, au trecut 25 de ani. Shakira ar vrea șterse de pe internet anumite imagini cu ea, dar în permannență apar fotografii cu ea din acea perioadă.

Kit Harington și Emilia Clarke la filmările Game of Thrones

Kit Harington a renunțat la imaginea din Game of Thrones. S-a tuns și și-a lăsat mustață

Kit Harington a așteptat ani de zile să se tundă sau să-și schimbe look-ul, asta pentru pe timpul filmărilor la Game of Thrones avea interzis acest lucru. Acum că a terminat cu Game of Thrones, ultimul sezon fiind programat să aibă premiera la jumătatea lunii aprilie, Kit a decis să se tundă cum dorește. Mai mult, și-a lăsat și mustață, iar fanele sunt dezamăgite.

motans-1

"The Motans Grand Concert" – un show unic, cu un concept suprarealist | 31 mai, la Arenele Romane

Evenimentul “The Motans Grand Concert” care va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din București, va fi unul plin de surprize, emoții și elemente inedite, propunându-și să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

91OSCARS_GAL_oscar93929

Gala Premiilor OSCAR 2019 în exclusivitate la Film Now și Digi24

Film Now și Digi24 vor transmite în data de 25 februarie 2019, de la ora 02:00, regalul cinematografiei mondiale, Gala Premiilor Academiei Americane de Film.

andra cătălin mărută vacanța 2018

Andra este din nou însărcinată? Primele declarații ale lui Cătălin Măruță

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că Andra ar fi din nou însărcinată. Soțul ei, Cătălin Măruță, a vorbit deschis despre acest subiect și a risipit toate scenariile.

nathan adrian spital cancer

Nathan Adrian, multiplul Campion Olimpic la natație, a fost diagnosticat cu cancer

Nathan Adrian, de cinci ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, a declarat că a fost diagnosticat cu cancer testicular. Înotătorul de 30 de ani a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram cum a aflat că are cancer. Nathan a spus că nu se simțea bine și credea că este de la gripă.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Pink grabs coffee and snacks on her way to MetLife Stadium for "Summer Carnival"

Pink, de nerecunoscut. Cum s-a „deghizat” artista pe străzile din New York, înainte de un concert

Inna/ Foto: Facebook

Inna a purtat doar o pereche de pantaloni la ultima ședință foto. A pozat fără bluză și în tălpile goale, urcată pe stânci

Selena Gomez și mama ei, Mandy Teefey/ Profimedia

Mama Selenei Gomez avea doar 16 ani când a născut-o pe celebra artistă: „Am crescut împreună”. Ce relație au acum cele două

Queen Legend, Brian May Seen with Mystery Woman in Low-Key Ride in LA

Brian May, din nou pe scenă, la două luni de când a suferit un AVC. Imaginile cu artistul sunt virale: „Ce norocoși suntem să te avem!”

Raluka/ Foto: Facebook

Raluka a făcut furori întinsă pe nisipul fin, într-un costum de baie îndrăzneț. Fanii artistei, în delir: „Ai un corp fermecător”

Concursuri

PROFM_5TOSURVIVE FARA CLIENT

PROFM te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Ascultă What The Fun!

PROFM_5TOSURVIVE

PROFM si Epic Drama TV te premiază cu sute de euro la 5 TO SURVIVE! Asculta What The Fun!